Відомий український журналіст Юрій Романенко розповів, чому відмову України брати участь в Євробаченні можна вважати за "плюс" для скарбниці. Так, він навів свої аргументи на сторінці в Facebook.

Журналіст заявив, що "точно таким же шляхом" Україна повинна оптимізувати "всі непотрібні витрати".

Украина отказалась от участия в Евровидении. Теперь точно таким же путем нужно оптимизировать и все остальные...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Woensdag 27 februari 2019

"Україна відмовилася від участі в Євробаченні. Тепер точно таким же шляхом потрібно оптимізувати і всі інші безглузді і непотрібні витрати нашої держави. Починати можна з Мінкульту і гуманітарного віце-прем'єра. Вони виробляють видимість діяльності, а більше нічого не виробляють. Причому ця видимість часто абсолютно шкідлива і витратна для держави", - пише Романенко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Раніше повідомлялося, що Національна громадська телерадіокомпанія України (НОТУ) оголосила, що в цьому році Україна не поїде на конкурс "Євробачення-2019", який відбудеться в Тель-Авіві.

Нагадаємо, що скандал навколо "Євробачення-2019" розвернувся після перемоги на нацвідборі співачки

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

У цьому році в Національному відборі на Євробачення перемогла співачка MARUV. Однак суспільний мовник (НОТУ) та співачка не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019. Тоді в НОТУ заявили, що будуть вести переговори з іншими фіналістами Нацвідбору. 26 лютого група Freedom Jazz, яка зайняла друге місце на Нацвідборі, відмовилася представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі після пропозиції НОТУ. 27 лютого, від участі в Євробаченні відмовився група KAZKA.

Раніше повідомлялося, що український телеканал СТБ може відмовитися від проведення Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення". Причиною цього є скандал навколо переможниці цьогорічного відбору співачки MARUV (Анна Корсун).

Таку інформацію повідомила прес-служба телеканалу в четвер, 26 лютого.

Нагадаємо, що Притула прокоментував скандал з MARUV та Джамалою.

"Знай.uа" повідомляв, що Потап вирішив підтримати співачку MARUV не просто постом в соцмережах – він записав відео-пісню і зізнався, що "конкурс "Євробачення" для нього помер".

Також портал "Знай.uа" писав, Романенко розповів, ніж MARUV відрізняється від Порошенка: подвійна мораль.