Одіозний президент країни-агресора Росії Володимир Путин знову зганьбився в Мережі, завдяки абсурдним байкам про нібито героїзм свого батька під час Другої Світової війни. Користувачі не вірять жодному слову російського президента, і вважають, що таким чином Путін піариться і хоче завоювати більше симпатій і кращу репутацію, зважаючи на рейтинги, що стрімко сипляться додолу.

Як виявилося, Володимир Путін на вечорі в честь 10-річчя Сил спеціальних операцій РФ знову розповів про подвиги свого батька під час Другої світової війни.

"На початку Великої Вітчизняної потребували великої кількості спеціальних підрозділів. В одному з них починав війну і мій батько. Двадцять вісім чоловік було перекинуто за лінію фронту, назад повернулось лише четверо", – згадав він. Відеозапис цього виступу опублікував скандальний улюбленець Путіна, пропагандист, який досі називає себе «журналістом кремлівського пулу». Дмитро Смирнов.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Краще б промовчав, а то він і артилерист, і розвідник, і піаніст, і перекладач, а тепер ще син диверсанта. А лейтенанту Шмідту він ким доводиться?..." - пишуть в коментарях.

"Просто огидно. Більше нічим похвалитися, тільки війною, яка майже 100 років тому була", - пишуть в коментарях.

"Причому троє з чотирьох солдатів були сильно поранені, але батько самого чесного президента виніс всіх поранених на собі... В одного солдата вибухом ногу тоді ще відірвало, так він і її пришив... Прям в полі... Але це вже історія на день медпрацівника", - сміються в мережі.

Батько Путіна взагалі-то був особою досить дивною. Раніше наш портал писав про «історіюкохання» цього чоловіка з матір'ю Путіна. Прийшов у гості, виколов вилами око, був змушений одружитися, і вийшов у них Вова.

Крім того, українських в'язнів позбавили найголовнішого, і це не свобода і честь.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського ледь не побили у Львові, виступ Квартал 95 зривають: "Клоун, проплачений олігархами".

Знай.uа писав, величезні черги на блокпостах "ДНР" переросли протести, бойовики біжать з останніх сил.