Шоумен та кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, як планує вирішувати ситуацію на тимчасово окупованому Донбасі.
Про це він повідомив у прямому ефірі ток-шоу "Право на владу".
Зеленський відповів на нагальні питання про війну на Донбасі і способи її вирішення, а також про своє ставлення до старої влади.
Художній керівник студії "Квартал 95" повідомив про те, що в першу чергу на Донбасі необхідно зупинити вбивства, а також розпочати переговорний процес.

"Головна мета – це зберегти життя людей", - наголосив кандидат. Він додав, що хотів би бачити за столом переговорів більшу кількість міжнародних посередників, зокрема Сполучені Штати та Велику Британію.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Водночас Зеленський наголосив, що це не передбачає відмову від принципових позицій у переговорах. "Ми не торгуємо нашими людьми. Ми не торгуємо нашими територіями", - підсумував він.
"Стара влада для мене не конкурент і для моєї команди. Як мене тільки не називали, і продовжують: і "бидло", і "клоун", і "актьорішка". Так, я тільки починаю свій політичний шлях, та, в моїй команді люди, які не були у владі, ми не розбираємося в схемах, дерибанити, але ми будуємо країну мрії, і ми це зробимо. Що стосується конкуренції, у нас зареєструвалося 44 кандидата в президенти України. У мене 43 конкурента, і я не заздрю ​​нашому гаранту - у нього один конкурент, це народ України", - заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський запропонував українцям контролювати вибори: як стати спостерігачем.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський може відмовитися від посади, навіть отримавши перемогу на виборах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав про те, що експерти оцінили шанси Зеленського, Порошенко і Тимошенко: зріє несподівана ротація.