Популярний комік Володимир Зеленський ймовірно зустрінеться з Юлією Тимошенко у прямому ефірі на каналі 1+1 у передачі "Право на владу".

Трансляція буде доступна за посиланням

Про це заявив сам ведучий шоу Сергій Іванов у своєму Facebook.

"Юлія Тимошенко, Володимир Зеленський, Андрій Садовий, Олег Ляшко, Олександр Шевченко, Валентин Наливайченко, Анатолій Гриценко, Назар Холодницький, Денис Бігус, Олександр Дубинський, Тетяна Котюжинська візьмуть участь у сьогоднішній програмі ПРАВО НА ВЛАДУ. Теми: оборонний скандал, скасування статті КК про незаконне збагачення. Пишіть свої питання.", - розповів ведучий.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сергій відзначає, що цей випуск програми буде присвячений темі про розкрадання в оборонному бюджеті. Програма вийде в прямому ефірі на каналі 1+1.

Також журналіст закликає всіх небайдужих приготувати питання, які поставлять одному з учасників шоу.

Варто нагадати, що Студія «95 квартал» заінтригувала глядачів, повідомивши про те, що знайшла заміну акторові і лідеру «Кварталу» Володимиру Зеленському, якому більше не до сцени. Зеленський зараз подався в політику і зайнятий підвищенням рейтингів, складанням передвиборної програми і завоюванням електоральних симпатій, і взагалі, щосили готується до виборів, які вже на носі. Але «95 квартал» теж хоче жити, і йому потрібна свіжа кров. Так, вже в суботу, 2 березня, стартує новий сезон «Розсміши коміка. Діти». Про це «кварталівці» повідомили на офіційній сторінці в Facebook, передає видання Политека.

Квартал 95
Квартал 95

Євген Кошовий залишається в програмі і буде роздавати учасникам гроші за хороші жарти. Але в постері програми замість Володимира Зеленського фігурує чорний силует. Інтрига буде розкрита тільки в новому випуску!

Нагадаємо, Зеленський запропонував українцям контролювати вибори: як стати спостерігачем

Як раніше повідомляв "Знай.ua" МВФ погодився допомогти Зеленському: викорінення корупції та бідності, земельна реформа під контролем слуги народу

Також Знай.ua" писав про те, що Експерти оцінили шанси Зеленського, Порошенко і Тимошенко: зріє несподівана ротація