Популярний в Україні блогер і ведучий на ТБ Олексій Мочанов жорстко "проїхався" по відомим українським політикам у своєму Facebook.

Фото с Владимиром Зеленским оживило ленту и активировало зеленоненавистников, большинство из которых к моему удивлению и...

Geplaatst door Alex Mochanov op Zondag 3 maart 2019

Зокрема, дісталося Юлії Тимошенко і її "Юлеботам".

Наскільки я пам'ятаю, першими ботами в Україні були Юлеботи 🙂 Боти Юлії Володимирівни Тимошенко, яка завжди вміла керувати масами і впливати на людей. У Юлі - талант! Я з великим інтересом чекаю від ЮВТ (як і від Володимир Зеленськького !) - команди. Персоналій. Перспективних призначень. Хто міністр оборони, голова ЗСУ, нгш? Хто очолить МЗС, СБУ і ГПУ за поданням «президента Тимошенко»?

Не забув він і про чинного гаранта України Петра Порошенка, зазначивши, що:

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За версією чинного Президента України, Петра Олексійовича Порошенка, Полторак, Муженко, Клімкін, Грицак, Луценко - справляються. Коней на переправі не міняють. Вектор заданий і зрозумілий.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

А потім знову взявся за Юлію Тимошенко:

У травні 2014 року за безпартійного Порошенка, за його обіцянки і програму, проголосували 9.857.308 осіб (54,7% виборців) Жити_по_новому, як зараз. Тепер курс на армію, мову і віру. Новіше нікуди. За Юлію Тимошенко та її ВО Батьківщина 2.310.050 (12,8%), а за ради кала Олега Валерійовича Ляшка 1.500.377 (8,3%) Стали четвертим і п'ятим Гриценко і Тігіпко не дотягли до мільйона голосів (5,5 і 5,23 відсотка відповідно), пів-мільйона голосів з усієї країни по Регіонах зібрав Михайло Добкін (546.138, 3,03%)

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

І висловився про другий тур виборів президента України:

Я б наполягав щоб другий тур президентських виборів відбувся незалежно від результатів першого, хто б скільки не набрав, хоч знову 54,7 і 12,8% як 5 років тому. У другому турі обов'язкові дебати, команди, конкретні дії та терміни. Цікаво, хто в цей раз займе місце Олега Ляшка в трійці? Зеленський? Смешко? Бойко? Тарута? Вілкул? Просто фантазую. Чекати залишилося недовго. А ви як думаєте? Хто за кого? У кого який відсоток?

Небайдужі люди у коментарі до публікації не стримували слів:
"З яким г**ном буде наступне фото?",

"Краще відразу фото з основою всіх основ"- ІВК. Точно Не промахнеться."

"Думаю, у ЮВТ немає шансів потрапити у другий тур, причому відсотки будуть в рази менше, ніж показують рейтинги. У другому турі буде Порошенко і Зеленський.
Є шанси у Зеленського виграти - думаю, так. (див. історію Трампа)"

Нагадаємо, Мочанов виклав фото з Зеленським і висловив обурення: хто ці люди?

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Країна мрії Зеленського: слуга народу пообіцяв судний день "кумів і сватів" в Раді

Також Знай.ua" писав про те, що Кошовий, Зеленський і Квартал 95 показали фільм про Донбас: душа рветься на частини