Президент України Петро Порошенко під час візиту в Одесу був помічений разом з п`ятилітровою баклажкою води. Це стало величезним приводом для жартів у соціальних мережах. Про це розповідає "Сomments.ua"

В соцмережах користувачі жартують, що це може бути пов'язано "з похміллям".

"Сушняк?" "З похміллям не жартують", "Шо б ви розуміли! Він заряджає воду!" "Перепив напередодні, тепер потрібно багато води", - жартують в Мережі.

Крім звичайної пляшки з мінеральною водою, біля ніг президента була помічена п'ятилітрова пластикова пляшка з водою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі соціальних мереж відзначили, що Петро Порошенко став єдиним учасником форуму, який був удостоєний такої "честі".

Варто відзначити, що президент України на раді регіонального розвитку підписав закон про те, що території Куяльницького лиману Одеської області визнаються курортом державного значення.

Президент україни поставив таке запитання: "А чому в нас вода тут Софія Київська, Моршинська, а немає Куяльника". Голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов сказав йому, що це було ще до підписання закону про визнання Куяльницького лиману курортом державного значення.

Президент сказав, що треба захищати своє. Через 20 хвилин Максим Степанов вручив президенту України п'ятилітровий бутль води з Куяльника. А через кілька хвилин після цього Пороенко вручили пляшки поменше.

Нагадаємо, що у мережі з'явилася декларація Порошенко: приємного перегляду.У деклараціях, поданих президентом в 2019 році, загальний дохід склав 595 млн гривень. Багато хто пам'ятає хвилю електронних декларацій, коли можна було дізнатися про багатства чиновників. Так ось, ця цікава акція триває.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що Порошенко ляснув дівчину по обличчю за безневинне запитання: "просто озвірів, став сатаною". На зустрічі з жителями міста Олександрія президент Петро Порошенко, виходячи до людей, сильно ляснув рукою по щоці молоду дівчину, яка задала йому питання.

"Знай.uа" писав, що У мережі з'явилася декларація Порошенко: приємного перегляду.