Син звільненого Порошенком заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський відповів на скандал про розкрадання в Укроборонпромі та пообіцяв "злити" джерело нібито неправдивої інформації найближчим часом.

Відповідну заяву Гладковський-молодший зробив на камеру.

«Ваші гроші», випуск 1. Відповідь Ігоря Гладковського

Друзі, це мій перший офіційний пост у Facebook! Мене звуть Ігор Гладковський. Я звичайний український підприємець. Мій бізнес — дистрибуція автомобілів Хюндай в Україну та мікрокредитування. Я сам ніколи не хотів бути публічною особою. Але так сталося, що під час нинішньої передвиборчої кампанії група зацікавлених осіб зробила з мене героя так званого «корупційного скандалу». Вам збрехали та ввели в оману, коли показали фейкове «журналістське розслідування», щоб таким чином скомпрометувати мене. Вам було легко повірити цій брехні про людину, яку ви ніколи не бачили та не чули до цього часу. Тому для мене особисто це був виклик. І я його прийняв, аби захистити свою репутацію на ринку як чесного та порядного бізнесмена. Я точно знаю, що автори цього фейку проти мене не займалися ніяким розслідуванням 3 роки, як заявляють у програмі. Всі оприлюднені в ефірі документи журналістам передали пакетом — для «зливу» напередодні виборів. Ви маєте право будете знати, хто стоїть за цим фейком і скільки заробили його виконавці. Стежте за моєю сторінкою у Facebook, і скоро ви дізнаєтеся всі подробиці цієї історії. Буде цікаво, обіцяю.

Geplaatst door Ваші Гроші op Maandag 4 maart 2019

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Що це за розслідування, яке нищить мого батька та мене особисто. Три пункти, щоб пояснити все. Мета номер один – дискредитувати діючого президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії і це головна причина появи розслідування програми "Наша гроші", - каже Гладковський.

Гладковський-молодший переконаний, що для цього "обирають людину, пов’язану міцними робочими стосунками з державою, накривають шквальним вогнем фейків, ними нав’язується думка "команда погана, а отже і президент поганий".

Він стверджує, що такою мішенню для фейків було обрано його батька – першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

"Давайте пригадаємо, що живемо у правовій країні і можемо законно, у судовому порядку, за кожен бездоказовий факт, як вони там кажуть "виписати люлєй", а ще дуже скоро ви дізнаєтесь, хто насправді зліпив цей огидний фейк та злив його журналістам", - резюмував Ігор Гладковський.

Нагадаємо, після скандалу з журналістським розслідуванням Bihus.info президент України Петро Порошенко звільнив першого заступника Секретаря Ради Нацбезпеки і оборони Олега Гладковського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, журналісти програми "Наші гроші" виконали свою обіцянку і оприлюднили третю частину циклу розслідувань про корупцію в оборонній сфері.

Також Знай.ua писав про те, що розслідування журналістів Bihus.info про корупцію, закупівлю контрабандного обладнання і мільйонні заробітки оточення Порошенко справило ефект вибуху бомби і викликало потужний резонанс у суспільстві.