Журналісти програми "Наші гроші" опублікували розслідування щодо махінацій в українській оборонці. Вони стверджують, що державний концерн "Укроборонпром" купував контрабандні російські запчастини через фірми-прокладки, на рахунках яких осідали мільйони гривень.

Курирував схему, за даними розслідування, Ігор Гладковський, син заступника секратеря РНБО Олега Гладковського, який є давнім бізнес-партнером президента Петра Порошенка. Його ім'я не вперше спливає в контексті дивних державних закупівель. У ЗМІ його називають "смотрящим" за оборонкою від імені Петра Олексійовича.

Опублікований матеріал вже викликав скандал, а опозиція закликала до імпічменту президента.

Журналіст каналу "1+1" Євгеній Плинський поділився своїми думками з приводу свіжого корупційного скандалу в "Укроборонпромі". Найстрашніше в цій історії те, що "живучи в багатстві, ситості, при владі, батько вчить сина красти", вважає журналіст. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

очевидно ж, що син, який підростав у такому вихованні, ставши батьком, так само буде вчити вже свого сина того ж ремесла.
Згадуючи злодійські заповіти діда-злодія і казнокрада він буде діставати з сімейного архіву не старі пошарпані шахи, в які він сам вчився грати, а дістане пошарпані схеми офшорів і прокладок "Укроборонпрому". Дивись сину, пишайся, переймай", - написав журналіст.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знаете что самое страшное в истории Гладковского? Что живя в богатстве, сытости, во власти, отец учит сына...

Geplaatst door Evgeniy Plinskiy op Dinsdag 26 februari 2019

Плинський пригадав українських бійців, які "на морозі варили важелі БТРам і виглядали гірше ніж після бою в ДАП", а також " танки без нічників і з проводкою, що іскриться, водії які їздили за місяцем, ризикуючи зупинитись або загубитися в будь-яку секунду".

Всі ці "картинки" з повсякденного життя наших воїнів в Пісках, Дебальцево та інших гарячих точках на Донбасі.

"Так от, все це, так само як і смерті бійців через відмову техніки, на руках подібних злодіїв яких ми, на жаль, привели до влади", - зазначив журналіст.

Нагадаємо, кандидат в президенти Володимир Зеленський бурхливо відреагував на гучне розслідування журналістів про схеми, які очолив син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко підтримав відсторонення Олега Гладковського від виконання ним обов'язків першого заступника секретаря РНБО на час проведення розслідування.

Також Знай.ua писав, Наливайченко вимагає негайного розслідування фактів корупції оточення президента в оборонній сфері