Які кандидати прохідні на виборах президента та наскільки сильно зросте рейтинг Анатолія Гриценка, розповів лідер партії «Рідна країна», пише Рoliteka.

«Сьогодні реальна боротьба – після того, як Гриценка підтримав Садовий, і процес об’єднання не завершується – зводиться до чотирьох осіб. Гриценко підтягується до вже відомих Володимира Зеленського, Петра Порошенка та Юлії Тимошенко. Наша ідея за ці 25 днів, що лишаються – максимально побудувати дискусію довкола цих чотирьох кандидатів. Довкола їхніх програм та команд, перших кроків. Ми мусимо тут бути дуже раціональними».

Микола Томенко відзначив, що об’єднавчий процес тестувався набагато раніше. Врешті решт, це стало додатковим аргументом для Андрія Садового.

«Ми говорили про те, наскільки об’єднання може якісно вплинути на ситуацію».

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Більшість опитуваних, за словами політика, схвально відгукнулися про ідею об’єднання. «Друге питання – хто виступить єдиним кандидатом.

Найвищий рейтинг був у Анатолія Гриценка. Ми отримали приріст в геометричній прогресії. Це точно не було додавання, це було більше».

Лідер «Рідної Країни» наголосив, що велику роль відіграють ті виборці, хто ще не визначився.

«Люди домовляються і йдуть проти традиційної української практики, де кожний розповідає, що він геній. В нашому випадку вже можна конкурувати з важковаговиками».

Микола Томенко звернув увагу, що ніша Гриценка більш раціональна і ідеологічна.

«Гриценко на відміну від багатьох чітко позиціонує, що він буде робити та з ким. Зараз ми представимо перші п’ять указів та ключові рішення, щоб не було несподіванок».

Політик також нагадав, що підтримуваний ним кандидат йде лише на п’ятирічний строк.

«Ми не будемо скуповувати всі медіа і душити вас адмінресурсом на наступних виборах, щоб затриматися ще на п’ять років.

Ми очікуємо на приріст в геометричній прогресії. У кого це забереться – подивимося. Останні розслідування в сфері оборонки точно вдарять по рейтингу Петра Порошенка».