Юрист Михайло Шнайдер поділився зі своїми підписниками у Фейсбук неоднозначними фото, які показують справжнє обличчя чинного уряду.

На одному з них глава України зображений з червоним носом. "Холодно? Чи є інші варіанти?"- запитує автор.

Чи в Петра Порошенка й правда не вистачає доходів, щоб прикупити пальто тепліше, чи передвиборна кампанія сильно втомила людину, що доводиться шукати заспокоєння в інших джерелах. Що ж, кожен лікує нерви по-своєму.

Користувачі не розгубилися і почали висловлювати свою думку:" ШАПОЧКУ НЕ ТРЕБА БУЛО ВІДДАВАТИ.", "Ну і носяра в нього......червоний це від холоду або перепояяя???", "Мочанова давно не чути. Може зрозумів,що кричати-«Порох не п'є через діабет»-вже смішно?"

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приклад "перемоги" можна назвати фото, на якому і правда коментарі будуть зайвими.

Мабуть, доля сама розставляє ці палатки в потрібних місцях. І на ній все вірно написано: вони йдуть своїм шляхом - багатіють, а ми своїм - виживаємо.

Свій шлях знайшла і наступний намет - це просто комбо-агітація.

Користувачі і тут не втрималися: "Відступати нікуди:позаду рошен", " Така затишна будочка) Від "поганих" людей подалі)", " солодощів багато - цукерки єдині "ROSHEN" !!!"

Апогеєм стало фото, яке пояснює, де беруться гроші на передвиборну кампанію.

Квашений помідор по 65 гривень за штуку - очевидно, з трюфелями.

Користувачі мережі не стримуються в коментарях: "Роттердам + . Везли через Роттердам прихопили Лондон і Париж. Звідси і накрутки: логістика річ уперта", "Більше одного їсти не можна. Ми йдемо Європу. Ура! Скоро будемо їсти по ломтю хліба раз на тиждень".

Завершенням даної фотоекспозиції можна вважати пропозицію правильних передвиборних бордів для Петра Олексійовича

Результат п'ятирічного "походу на Європу" чи ми ще в дорозі?

Проте, читачі Шнайдера просять його опублікувати подібні пости і про інших кандидатів: "напишіть що небудь у такому дусі про тимошенко, гриценко, зеленського, бойко, чи це всі перелічені особи немають прямого відношення до зовнішнього боргу, розваленної армії?". На що Михайло відповів, що обов'язково напише, коли хто-ибудь з них стане президентом.

Нагадаємо, що Петро Порошенко оголосив, яка область є лідером децентралізації.

Раніше, Знай.ua повідомляв про умови, при яких Порошенко піде з політики.