Лідер партії "Громадянська позиція" і кандидат у Президенти України Анатолій Гриценко і глава партії "Самопоміч" Андрій Садовий підписали цікаве угоду, в якій вказали свої обов'язки один перед одним. Андрія Садовий зобов'язується зняти свою кандидатуру з виборів Президента України 31 березня 2019 року, на що Гриценко натомість обіцяє.... бути чесним. Всього один пункт угоди, який Анатолій називає "глибоким за змістом".

Сам Гриценко так прокоментував це на своїй сторінці у Фейсбук: "Тільки що з Андріем Садовим підписали Угоду. Цінності та базові принципи державної політики - у нас спільні, їх не треба розписувати. Посад або квот у списках ми не ділили. Тому угода коротка за формою, але - глибока за змістом. І я її виконаю!"

Угода

Як шкода, що кандидат у Президенти України вирішив дати таке расплывчастое зобов'язання. І перед ким він зобов'язується бути чесним? Перед Андрієм Садовим?

На питання, за якими критеріями буде оцінюватися виконання угоди, депутати відповіли, що це оцінить український народ.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Андрій Садовий
Андрій Садовий

Українці вже встигла назвати цю подію "дитячим садком" і висловили надію, що подальші угоди Гриценка будуть більш ємними та істотними.

У п'ятницю, 1 березня, Садовий поділився новиною про те, що знімається з виборів на користь Анатолія Гриценка. Він пояснив свій вчинок тим, що якщо не зробить цього зараз і програє вибори, то на нього і команду поллється негатив-за того, що вони не використали шанс підтримати лідера партії "Громадянська позиція"

Нагадаємо, що Гриценко розповів, як повернути Крим і Донбас: це можна зробити вже завтра.

Раніше, Знай.uа писав, що Гриценко закликав посадити Холодницкого.

Також, портал Знай.uа повідомляв про Садового, який несподівано для всіх знявся з виборів.