Кандидат у президенти України Анатолій Гриценко заявив у прямому ефірі "Право на владу" на каналі 1+1 про розкрадання бюджетних грошей для армії нинішньою владою, зокрема Петром Порошенком і його соратниками. Гриценко заявив, що усю нинішню владу необхідно посадити за грати.

"Розкрадання зброї - це мародерство під час війни. Наші з вами гроші взяли і вкрали. І вкрав хто - найбличий партнер Петра Порошенка, план Гладковський. Хтось може уявити, що президент цього не знав. Значить, в темі і в долі. Хтось може сподіватись, що генеральний прокурор, кум президентка, притягне їх до відповідальності? Ніхто в це не вірить. Тому ці розмови - це понти для приїзджих. Вони усі связані однією ціпкою", - сказав Гриценко у прямому ефірі.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Усі вони повинні бути арештовані сьогодні! Президент всяв на себе відповідальність, що це його оборудки. "Ленінська кузня" - це не одна оборудка. Дохлі катери, непрацюючі медичні машини. Це усе щоб набити кишені. Зараз їх не посадить ніхто, але вони повинні сісти пожиттєво", - додав кандидат.

Раніше повідомлялося, що шоумен Володимир Зеленський зустрівся зі спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні Куртом Волкером та послом США в Україні Марі Йованович. При чому зробив це в той же день, що і чинний президент Петро Порошенко.

З наближенням дати виборів кандидати в президенти України намагаються не упустити шанс поспілкуватися з американськими політиками.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Не ловив ґав і "смішний" кандидат Володимир Зеленський. Про свою зустріч з Волкером і Марі Йованович він розповів на сторінці "Команди Зеленського" у Facebook.

"Вчора зустрічалися зі спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні Куртом Волкером. Курт - блискучий дипломат і друг України. Зустріч була важливою і змістовною. Був радий знову бачити пані посла Марі Йованович, з якою ми вже неодноразово зустрічалися", - йдеться в повідомленні.

Учора зустрічалися зі спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні — Куртом Волкером. Курт — блискучий...

Geplaatst door Команда Зеленського op Woensdag 27 februari 2019

Як зазначається, що сторони досягли повного взаєморозуміння з усіх питань.

"Все буде Україна!", - написав Зеленський.

Нагадаємо, Путін зганьбився черговою байкою про героїчне батька і війні.

Як повідомляв портал Знай.uа Саакашвілі в одному з останніх інтерв'ю розповів про своє ставлення до Владимирп Зеленському

Знай.uа писав кандидат в президенти Володимир Зеленський збільшив відрив від конкурентів