Нещодавно Український інститут соціологічних досліджень ім. Олександра Яременка та "Соціальний моніторинг" провели соціологічне опитування, згідно з яким вони отримали такі результати: за Володимира Зеленського готові проголосувати 27,3% респондентів, за Юлію Тимошенко 18,8%, і не набагато відірвався від лідера політичної партії "Батьківщина" Петро Порошенко - за чинного президента України готові віддати свій голос 18,2%.

Стало відомо, що участь в опитуванні взяли 2047 осіб, і проводилося воно з 16 по 23 лютого серед повнолітніх громадян України. Опитування не проводилося на непідконтрольних територіях. 80,3% респондентів відповіли, що будуть брати участь у виборах, 13,3% відповіли негативно, 6,3% - мали труднощі з відповіддю.

Також у ході соціологічного допитування стало зрозуміло, що сред тих, хто піде голосувати на вибори та визначився з кандидатом, 10,9% респондентів віддали б голос позафракційному депутату Юрію Бойко, 8,8% проголосували б за Анатолія Гриценка - лідера партії "Громадянська позиція", 6,1% - за Олега Ляшка - лідера Радикальної партії, 4% - за Андрія Садового, 3,9% - за Євгена Мураєва - лідера партії "Наші", 2,6% - Олександра Вілкула - голові фракції "Опозиційний блок", 2,4% - Ігоря Смешко - колишного голову Служби безпеки України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як зазначають в Українському інститут соціологічних досліджень ім. Олександра Яременка та "Соціальному моніторингу" статистична похибка не перевищує 2,2%.

Нагадаємо, що ми зловили політиків у гардеробі. Шуби, кашемірові пальта та куртки "аляски": в чому ходять народні депутати на роботу. Якщо взимку депутати хизувалися в дорогих хутряних шубах. То в переддень весни, більшість жінок перейшло на тонкі красиві пальта і елегантні курточки.

Як повідомляв Знай.ua, у мережу потрапило відео, як Геннадій Кернес "відчитує" чиновників. Особливо слів він не добирав, що для нього вже, до речі, далеко не вперше.

Раніше Знай.ua повідомляв, Злочинна схема позбавила українську армію важливих ресурсів у протистоянні з Путіним. Луценко прокоментував справу про розкрадання оборонки "людьми Порошенка".