Зима вже майже пройшла, тому багато українців змінили свої шуби та дублянки на досить легкі курточки. Знай.ua нерідко писав про те, в чому приходять народні обранці на роботу. Але зазвичай це стосувалося або дорогих брендових суконь або аксесуарів, які вони приносили з собою. Що стосується верхнього одягу, то ми про це ще не повідомляли. Тому виправляємося!

Черга до гардеробу

Кореспондент Знай.ua спеціально сфотографував народних депутатів біля гардероба, коли вони після «складного трудового» дня якомога швидше намагаються покинути стіни Верховної Ради. З боку це нагадує школу, коли після дзвінка з останнього уроку, школярі всією юрбою намагаються швидше покинути навчальний заклад.

Хто перший до гардеробу - той і перший додому

Якщо взимку депутати хизувалися в дорогих хутряних шубах, як, наприклад, голова Комітету з питань свободи слова Вікторія Сюмар.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

То в переддень весни, більшість жінок перейшло на тонкі красиві пальта і елегантні курточки.

Судячи з черевиків, по вулиці нардеп йти не збирається

Кума президента Петра Порошенка Оксана Білозір завжди виділялася гарним смаком не тільки в виборі дорогих сумочок, але і верхнього одягу.

Чоловіки ж перейшли на дорогі, ймовірно, пошиті на замовлення кашемірові пальта, або як колишній міністр фінансів Віктор Пінзенник на куртку «аляску».

Хтось з роботи йде днем, а хтось продовжує працювати

Найцікавіше, що українські народні депутати ой, як не люблять, коли їх знімають поза сесійною залою, особливо це стосується їдальні і гардероба. Але ймовірно вони так сильно хотіли швидше залишити будівлю ВР, що в даному випадку навіть не стали звертати увагу на те, що їх знімають. Ось так сильно вони люблять свою роботу, що намагаються, як можна швидше, піти по своїх справах.

Раніше Знай.ua повідомляв, що депутатка розлютила українців сумкою за десятки тисяч.

Також ми писали, що депутатки красуються животиками, в Раді назріває поповнення.

І ми нерідко повідомляли, що депутати розглядають інтимні частини тіла своїх колег і сидять в соціальних мережах.