У мережу потрапило відео, як Геннадій Кернес "відчитує" чиновників. Особливо слів він не добирав, що для нього вже, до речі, далеко не вперше:

"Су*ий пес вже не в моді, тепер Допа "кнопки" на нуль множить. Чітко і зрозуміло сказав, що крутив він всіх харків'ян, але вже за 8 грн - тарифи на проїзд знижувати не буде. А для всіх незадоволених у нього є ще запас нових перлів. Дивимося, насолоджуємося", - йдеться в коментарі до ролику.

На відео слова опонента ледь чутні, але можна припустити, що він ставить вкрай важливі питання для міста.

"Послухай ти, негіднику! Ти не вмієш говорити з людьми. Виведи свою групу людей звідси. І досить нам взагалі тут указувати. Хто ти такий? Ти кнопка, бл*ть! Ти зрозумів чи ні?", - кричав Кернес, а зал аплодував, правда неясно, чому саме.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Промова, до речі, цілком у стилі його іншого колеги Михайла Добкіна – для того теж, ще під час перебування на головній посаді у Харкові "текст по д*більному" був написаний, а підлеглі отримували на горіхи частіше, ніж всі інші.

Дивіться: Добкін про текст

Дивіться: гучний виступ Кернеса на засіданні

Нагадаємо, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський підняв вкрай болюче питання для водіїв і пішоходів зокрема: розмитнення авто на іноземних номерах та наші розбиті дороги.

Як повідомляв "Знай.ua", Аваков розкрив схеми підкупу виборців у інтересах Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, оприлюднили прізвища 59 народних депутатів, на підставі скарги яких Конституційний суд України у вівторок, 26 лютого, скасував кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.