Голова уряду Росії Дмитро Медведєв різко висловився у відповідь на вимогу посольства США в Люксембурзі повернути Крим.

Російський прем'єр прибув з візитом в дипвідомство, в якому закликали зайняти жорстку позицію з причини анексії. У посольстві підкреслили: "Зараз для Люксембурга ідеальний час і місце, щоб рішуче закликати Росію змінити свою політику і піти з Криму".

Дмитро Медведєв

У відповідь на це Медведєв рознервувався: "Такій людині потрібно дістати найпростіший підручник з міжнародного публічного права і почати вивчення його азів, якщо він знаходиться на дипломатичній посаді, включаючи поняття державного суверенітету". Також він додав, що "державний суверенітет — це верховенство державної влади всередині країни і незалежність державної влади поза її".

Під час свого візиту Медведєв зустрівся з головою палати депутатів Фернаном Етженом, з Великим Герцогом Анрі і провів переговори зі своїм колегою, прем'єр-міністром Люксембургу Ксавьє Беттелем. Прем'єр-міністр РФ оцінив пропозицію Люксембургу про посередництво у налагодженні відносин між Євросоюзом і Москвою. Крім того, Люксембург і Росія затвердили спільну міжурядову декларацію про спільну модернізацію економік.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Дмитро Медведєв

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в скандалі з Укроборонпромом спливла постать Пашинського, одна з фірм якого отримала близько 200 мільйонів гривень на виконання таємної угоди з Міністерством оборони на поставку бронемашин.

Як повідомляв портал "Знай.uа": кандидату в президенти і лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко може загрожувати кримінальна справа, якщо буде доведена її причетність до спроби підкупу кандидата-однофамільця. До цього співробітники СБУ і прокуратури затримали двох осіб, які намагалися підкупити Юрія Тимошенко за зняття кандидатури.

Також "Знай.uа" писав, що дружина нардепа Сергія Лещенка, Анастасія Топольська поскаржилася в соціальній мережі особистими проблемами. Вона розповіла про проблеми зі шкірою і показала знімок, на якому видні висипання на обличчі. Також вона поскаржилася на те, як важко їй переносити це психологічно, адже краса - це справжня залежність.