Колишній радник Віктора Януковича та екс-керівник передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт почув свій вирок. Суд виніс рішення у четвер, 7 березня.

Пол Манафорт отримав вирок 47 місяців тюремного ув'язнення. Таке рішення суд виніс за несплату податків на мільйони доларів доходів, які були отримані від роботи політтехнологом з українськими політиками, в першу чергу – з оточення екс-президента Януковича і за шахрайство з банками.

наступного тижня Манафорт отримає другий вирок за два злочини, в яких він зізнався у минулому році – в змові і тиску на свідків. Його винесе інший федеральний суддя.

Раніше повідомлялося, що екс-глава виборчого штабу Трампа Пол Манафорт кілька разів порушив умови угоди з командою спецпрокурора Роберта Мюллера і брехав з приводу ключових епізодів, які фігурують у "російському розслідуванні".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Про це стало відомо завдяки даним постанови Емі Берман Джексон, судді округу Колумбія.

Так, суддя Берман Джексон, яка очолює процес по справі Манафорта у вашингтонському суді, визнала переконливими докази фактів неправдивих свідчень, зроблених колишнім головою штабу Трампа.

Суддя погодилася із звинуваченням, що Манафорт навмисно збрехав як мінімум у трьох випадках, включаючи спілкування з його колишнім бізнес-партнером, російсько-українським політконсультантом Костянтином Килимником.

Нагадаємо, прокурори обрали термін для скандального Манафорта. "Манафорт більше 10 років вів себе так, як ніби він ставить себе вище закону".

Як повідомляв Знай. ua, українські олігархи посадили Трампа в президентське крісло. Роками платили за його політичну роботу у своїй країні.

Знай. ua писав, що справа Манафорта "перезавантажують", виникла страшна таємниця. Манафорт збрехав слідчим.