Юлія Тимошенко не відпочиває від роботи і нічим, крім політики, своєю дочки і внучки, не цікавиться, про що розповіли в оточенні кандидата. Крім того, її колеги підкреслили, що все життя Тимошенко – це нескінченний шлях до влади, про що повідомляє Українська правда.

Один з екс-членів команди Тимошенко зі сміхом згадує: "Коли у Юлі з'явився перший Ipad, ми запропонували їй встановити пару ігор для розслаблення. Вона скептично подивилася в нашу сторону і попросила перестати дурковати".

Примітно, що робочий день у кандидата починається о 8 ранку і триває до 23:00 або до опівночі. У її оточенні розповіли, що вранці лідер "Батьківщини" бігає по території Конча-Заспи в супроводі кількох охоронців і спить не менше 5 годин на добу, проте на виборах на сон залишається менше часу.

Юлія Тимошенко

Щодня в сесійний тиждень вона спочатку заглядає в партійний офіс на Турівській, де контролює підготовку до виборів, після чого їде у Верховну Раду, а потім назад в офіс.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У несесійний тиждень Тимошенко щодня відвідує одну область, де проводить по три мітинги в трьох різних містах регіону, а також зустрічається з редакторами, активістами та бізнесменами.

Соратники Тимошенко розповіли: "Юлію Володимирівну супроводжує її помічник Михайло Лівінський, який відповідає за її графік. Інформаційну картину дня Тимошенко допомагає скласти її політтехнолог і депутат "Батьківщини" Олександр Абдулін і прес-секретар Марина Сорока".

Соцмережі Тимошенко не схвалює, а воліє живе спілкування: "Юлю можна порівняти з першими християнськими проповідниками. Тільки християни проповідують Христа, Юля проповідує Юлю. Я був свідком, як за годину розмови з нею тет-а-тет люди повністю змінювали свою думку. Вона відразу сканує і промацує тебе".

Також кандидат не має шкідливих звичок і воліє здорове харчування, про що говорять її соратники: "Тимошенко дотримується дієти. На обід Тимошенко подають перетерті овочеві супи, парові котлети або варене м'ясо і легкі салати. Часто обставини змушують забути про здорове харчування – вона може перехопити цукерку на нараді або з'їсти бутерброд з вареною ковбасою, нехтуючи дієтою".

Поряд з цим є те, чим Тимошенко ніколи не нехтує: "На важливі заходи Тимошенко любить надягати дорогі бренди Chanel і Louis Vuitton, сукні та сумки яких коштують по кілька тисяч доларів".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мережа шокована пікантною розмовою Тимошенко і Коломойського, після якого в українців з'явилося безліч запитань до кандидата.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Тимошенко виступила перед українцями і закликала аналізувати маніпуляції нечистих на руку кандидатів.

Також "Знай.uа" писав, що раніше Юлія Тимошенко коментувала дії влади, а також оцінювала шанси на перемогу Володимира Зеленського.