Народний депутат України і член партії "Наш край" Сергій Шахов прокоментував скандал, який стався навколо оборонного сектору України. Позицію він озвучив в ефірі на медиаплатформе "НАШ".

Нардеп переконаний, що в ситуації, яка склалася, фігурант справи Гладковський обов'язково повинен бути під арештом для того, щоб не зміг покинути країну.

"Якщо він (генпрокурор Юрій Луценко, — ред.) справжній патріот, він сьогодні повинен захистити і себе, і країну від цього брудного скандалу", - зазначає нардеп.

Шахов пояснив, що на даний момент оборонний сектор грабують на мільярди доларів, а ніякого покарання за це немає.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Ні для кого не секрет, що на армії грабуються мільярди доларів. Коли вибухали склади, хоч одного покарали? Не покарали. Коли сьогодні йде шалена контрабанда, на переході Станично-Луганського регіону, коли їм треба — вони пропускають, коли треба — затримують… Ніхто не покараний. За п'ять років дійсно нікого не притягли до відповідальності. Навіть з-під варти випустили тих, хто розстрілював Майдан", - заявляє Шахов.

Народний депутат зазначив, що в Україні зараз йде боротьба між політичними кланами і вона може призвести до жахливих наслідків.

"Ми розуміємо, що сьогодні йде підкилимна боротьба між кланами. Кланова боротьба. Олігархічна боротьба за потоки. Вони навіть не думають, що може відбутися всередині країни. Відбудеться громадянська революція, війна практично всередині держави. І тоді їм покарання не уникнути", - резюмував Шахов.

Нагадаємо, Шахов повіз чиновників на страшну екскурсію. Депутат розповів про "епідемії на епідемії".

Як повідомляв Знай. ua, Шахов сказав, на що перетворилась Верховна Рада. Шахов вимагає від парламентаріїв звернути увагу на беззаконня в Сєвєродонецьку.

Знай. ua писав, що Шахов звернувся до уряду Гройсмана.