Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в інтерв'ю, приуроченому до п'ятої річницю анексії Криму, вирішив розповісти про дивну зустріч з колишньою кримською "прокуроршою" Наталією Поклонською.

За словами Чубарова, розмова з Поклонською відбулася в 2014 році. Про неї він розповів у інтерв'ю "Новому времени".

На зустріч "Няш-Мяш" прийшла у вельми оригінальному образі: коротка спідниця ледь прикривала місце, де починаються ноги, а самі ноги прикрашали колготки в сіточку.

"Поклонська пропонувала нам сісти за накритий для чаю журнальний столик, навколо були дуже низькі крісла. Коли почалася розмова, вона демонстративно закидала ногу на ногу. Мені було трохи ніяково, неначе мене в моєму становищі і солідному віці намагаються спокусити", - розповідає Чубаров.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

От так перекидаючи ноги Поклонська говорила про зміни в Криму і про те, як жителі півострова все це вітають.

Та коли Чубаров вставив репліку про "колорадські стрічки", за його словами, Поклонська буквально сказилася, заявивши про те, що це була велика перемога.

Під час зустрічі Поклонська намагалась спокусити Чубарова не лише ногами. Вона "підкуповувала" голову Меджлісу можливістю особистих зустрічей з Путіним та постом представника президента РФ в Криму.

"У них взагалі стратегія така була: все, хлопці, Крим російський. Давайте перестанемо вести непотрібні суперечки, давайте відкинемо політику і будемо разом заробляти гроші. Підкуповували можливістю особистих зустрічей з Путіним, постом представника президента РФ в Криму", - розповів глава Меджлісу.

Та коли домовитися з Чубаровим не вийшло, Поклонська натиснула кнопку і попросила заступника закінчити переговори.

Нагадаємо, Поклонська розлютилася через заяви міністра закордонних справ України Павла Клімкіна про український Крим.

Як повідомляв портал Знай.ua, на честь Поклонської випустили туалетний пристрій

Також Знай.ua писав, Луценко розповів, що "нагуляла" Поклонська в Криму