Колишній прокурор і так званий депутат Держдуми РФ Наташа Поклонська знову стала героїнею смішних історій у соціальних мережах. Так, зокрема, в анексованому путінськими головорізами Криму один з виробників косметики випустив на честь кремлівської плакальниці "лімітовану серію рожевої води - Поклонська".

Про це стало відомо завдяки повідомленням на сторінці комбінату "Кримська роза" у Facebook, пише портал "Політека".

Наталія Поклонська
Наталія Поклонська

"Ми робимо рожеву воду із зображенням Наталії Володимирівни (Поклонської) з написом: "Няш-мяш, Крим наш". Її можна буде придбати у наших фірмових магазинах", — затверджує директор фірми.

Та сама туалетна вода

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На етикетці косметичного засобу, випущеного в анексованому Криму, Наталія Поклонська в білому генеральському кітелі прокурора. За словами гендиректора комбінату, дизайн схвалила сама екс-прокурор.

"В лютому до нас завітала Наталя Володимирівна, вона була на виробництві. Обговорили з нею цю ідею. Погодили всі макети", – додав він.

Користувачі з гумором відреагували на дану новину. Деякі коментатори назвали появу подібної "косметики" вульгарністю, а інші закликали чекати появи одеколону "Шеремет" і скрабу "Бальбек", натякаючи на відомих кримських колабораціоністів, нині депутатів Держдуми РФ Михайла Шеремета та Руслана Бальбека.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що електронний гігант, компанія Google вельми вульгарно наслідила в сервісі "карти". Так, Google змінила відображення Криму як української території для користувачів з Російської Федерації. Про це повідомили в прес-службі компанії Google.

Нагадаємо, зрадник України розправився з власною сім'єю: ґвалтував дитину, а дружина мовчала.

Як повідомляв Знай.uа Кримський міст готовий обрушитися в будь-який момент: блогер показала найстрашніше.

Знай.uа писав, кримчани сходять з розуму від тотального російського жлобства: за персик вдавляться.

Дивіться відео по темі: