Агропромисловий комплекс України потребує економіки інноваційного розвитку, а не діючу застарілу непридатну для сучасного світу сировинну економіку.

Про це Юлія Тимошенко заявила під час зустрічі з мешканцями Троєщини у м. Києві.

Лідерка партії «Батьківщини» наголосила, що майбутнє українського АПК саме за експортом переробленої продукції. Адже наразі Україна постачає світу мільйони тонн зерна в той час, коли українські аграрії нічого з цього не отримують.

Вирішення питання АПК Юлія Тимошенко включила в пріоритетні завдання програми Новий курс України. Воно передбачатиме можливість аграріям взяти довгострокові кредити під 3% річних, а не під 22-25%, як є зараз. А також створення правильної податкової систему та запровадження єдиного податку на гектар землі. Решту ж податків потрібно прибирати і запровадити систему підтримки та дотацій.

«За 3 роки Україна матиме не 18 млрд євро, а 180 млрд від торгівлі готовою продукцією – це 2 ВВП країни і тільки з однієї галузі», – запевняє кандидатка на посаду президента.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще