Команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського опублікувала у своєму Telegram-каналі інструкцію, як проголосувати не маючи деяких документів.

Детальну інструкцію можна прочитати на сайті Команди Зеленського

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Якщо ви не маєте жодного з документів для зміни адреси (договір на оренду житла; довідка з роботи або університету; договір ФОП; будь-який інший документ, який підтверджує потребу, що в день голосування ви повинні бути в цьому місті) — не хвилюйтеся. Ви зможете проголосувати!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

👉Для цього можна скористатися ЗАПРОШЕННЯМ від Зе!команди 👈
Для отримання запрошення зверніться до Зе!офісу свого міста (всі адреси Зе!офісів ви можете знайти на офіційних сторінках Зе!команди у вашому місті).

Шукай внизу сторінки розділ "Отримати запрошення в Зе!офісі"

Варто нагадати, що Кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах обговорюють у всьому світі - слуга народу зміг пробудити до себе інтерес з боку відомих політиків і бізнесменів.

а днями іменитий американський тижневик Bloomberg Businessweek згадав Зеленського в матеріалі, який стосується виборчих перегонів в Україні.

У драматичних революції 2004 і 2014 років українці двічі прагнули протистояти політичній системі, у якій багаті олігархи, здається, по черзі доять держава. Обидві спроби викорінити системну корупцію широко розглядаються як невдачі, незважаючи на нове антитранспортне агентство і широке очищення банків.

"Зіткнувшись зі знайомими кандидатами, які, здається, пропонують більше того ж - нинішнього мільярдера Петра Порошенко та екс-прем'єр-міністра і колишнього газового магната Юлії Тимошенко - виборці, здається, звертаються до абсурду. Телевізійний комік Володимир Зеленський, чий серіал "Слуга народу" націлений на ненависну еліту, завоював позитивні відгуки українського суспільства", - йдеться в матеріалі.

Нагадаємо, Гордон: Зеленський готує справжню бомбу на 95 Кварталі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський переведе українців в онлайн режим: майбутнє за інноваціями

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський спритно відбив атаку недругів: нас не зламати