Кандидат у президенти Володимир Зеленський та лідер студії Квартал 95 не раз їздив з концертами до українських бійців на Донбасі.

Однак тепер у нього "з'явилася перспектива" самому приміряти берці - так стверджує підполковник і колишній командир 43-го батальйону територіальної оборони “Патріот” Сергій Мацейко.
У інтерв'ю для видання Мацейко заявив, що під час початку російської збройної агресії проти України в 2014 році художній керівник студії "Квартал 95" Володимира Зеленського приходила повістка для мобілізації до лав ЗСУ.

За словами військового, в 2014 році він займався мобілізацією і особисто виписував Володимиру Зеленському повістку в військкомат. Її віднесли за місцем прописки матері артиста у Кривому Розі.
За даними журналістів, у 2014-му році під час виступу на шоу "Вечірній квартал" мама артиста особисто повідомила, що йому принесли повістку.

Сам Володимир Зеленський прокоментував цю інформацію і заявив, що в березні документ приносили, але, стверджував, що чекав, коли його перешлють в Київ, оскільки він прописаний саме там.

"Мама всім хлопцям з військкомату це пояснила, вони сказали: “Добре”. Так що чекаємо: треба, значить треба! Я військовозобов'язаний. Якщо потрібно – піду воювати”, – розповів Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що артисти студії "Квартал 95" разом із Зеленським активно брали участь у підтримки української армії. Актори їздили в зону АТО з благодійними концертами.

Нагадаємо, шоумена, коміка та кандидата у президенти України Володимира Зеленського судитимуть за порушення авторських прав. Порушення виявили у серіалі "Слуга народу 2. Від любові до імпічменту".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Печерський районний суд вже Києва прийняв до провадження відповідну справу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Олег Соскін, директор Інституту трансформації, прокоментував скандал із прослуховуванням офісу кандидата у президента Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський, незважаючи на те, що незабаром візьме участь у президентських виборах нашої країни, не перестає радувати фанатів студії Квартал 95 яскравими і смішними номерами.