Результати опитування, що міжнародні експерти провели на початку березня 2019 року, кажуть, що більша частина опитаних віддала б свої голоси за Володимира Зеленського (23,1%), Петра Порошенка (14,3%), Юлію Тимошенко (14,3%) і Юрія Бойка (13,9%).

Варто зазначити, що люди відповіли з однією умовою - "якби вибори пройшли у найближчу неділю".

Про це стало відомо завдяки даним дослідження, яке опублікував міжнародний дослідницький центр BURI-Україна (Бельгія).

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Інші кандидати отримали меншу підтримку: Анатолій Гриценко – 8,6%, Олег Ляшко – 5,1%, Руслан Кошулинський – 3,1%, Ігор Смєшко – 1,9%, Олександр Вілкул – 1,7% і Ілля Ківа – 1,2%.

вибори в Україні
вибори в Україні
вибори

"В Україні є чотири реальні кандидати на проходження у другий тур президентських виборів. Невелика різниця в їх нинішньому рейтингу не дає підстав робити якісь точні припущення щодо того, хто саме стане наступним президентом чи увійде до другого туру. Протягом наступних тижнів "Велика четвірка" кандидатів залишиться без змін. В неї і надалі входитимуть Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко, Петро Порошенко і Юрій Бойко", - йдеться у висновках соціологів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 31 березня 2019 року в Україні відбудуться президентські вибори. Не знаєте, що робити, якщо у цей день не будете поблизу виборчої дільниці за місцем реєстрації? Журналісти "Радіо Свобода" вирішили перевірити, як змінити місце голосування. Для цього вони вирушили в Констянтиновку Донецької області. Щоб змінити місце голосування, вам потрібен відділ ведення державного реєстру виборців – саме так називається цей державний орган.

Нагадаємо, Вакарчуку прогнозують три сценарії в політиці, виграє тільки при одному.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського потішили українців: отримаєте запрошення і голосуйте без документів.

Знай.uа писав, Путін готує "прорив" в Україні: вибори можуть перетворитися на справжнє пекло.

Дивіться відео по темі: