Окупанти перетворили анексований півострів на воєнну базу. Поки Євросоюз загравав з Путіним, він розгорнула в Криму зброю для атаки по будь-якій точці Європи.

В окупованому Криму розгорнуті дальні бомбардувальники Ту-22М3. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на голову комітету РФ з оборони Віктора Бондарева.

За його словами, ракетоносці будуть модернізовані для ураження систем протиповітряної і протиракетної оборони в будь-якій точці Європи.

У Путіна пояснили, що ці заходи прийняті у відповідь на розміщення елементів ПРО США в Румунії.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, Росія розмістила в Криму ядерну зброю.

Про це лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявляв ще в 2017 році. Він зазначив, за даними самих окупантів, російська армія розмістила в Криму шість ядерних боєголовок.

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти випробовують у водах Криму новітню зброю.

У Феодосії на військово-морському полігоні Росія почала випробовування новітнього безпілотного робототехнічного комплексу "Клавесин-2".

Апарату вже присвоїли офіційний військовий індекс 2Р52 – тобто, мова йде на високу ступінь готовності до прийняття на озброєння.

Як відомо, у випробуваннях підводного робототехнічного комплексу 2Р52 бере участь спеціальне опитове судно проекту 20360ОС Віктор Чероков.

Також Знай.ua писав, Росія стягує до Криму важку зброю. У мережі з'явилося відео, де зафіксували переміщення колони військової техніки в анексованому Росією Криму.