Кандидат у президенти Володимир Зеленський поділився з українцями думками щодо боротьби із засиллям олігархату в країні.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляє Зе!Команда слуги народу.

Зеленський переконаний, що вплинути на діяльність олігархів в Україні можна лише контролем над новинами на належних їм телеканалах.

"У нас п'ять олігархів володіють п'ятьма групами телевізійних каналів, і нічого з цим ми поки не можемо зробити. Хоча у нас є хороше рішення як їх перетворити у портфельних інвесторів, щоб вони не впливали на новинну політику. Вони повинні отримувати прибуток з каналів", - розповів кандидат під час зустрічі з керівництвом Європейської бізнес асоціації, Американської торгової палати та Спілки українських підприємців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами Зеленського, він добре знайомий з телевізійним бізнесом і переконаний, що новинну політику телеканалів повинна неусипно регулювати Нацрада з телерадіомовлення, а не власники-олігархи.

Зеленський заявив, що Квартал 95 співпрацює з телеканалом 1+1 на умовах абсолютної партнерської вигоди. Контракт з Інтером він розірвав, оскільки телеканал почав "грати в якісь незрозумілі політичні ігри".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Допомагати олігархам я не збираюся, я не для цього туди йду, щоб бруднити своє ім'я", - резюмував Зеленський.

Нагадаємо, Кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся із "акулами" європейського та вітчизяного бізнесу, аби обговорити проблеми та перспективу розвитку підприємництва в Україні.

Про це повідомляє Зе!Команда та публікує відповідне відео на офіційній сторінці у Facebook.

Зеленський запросив для розмови імениті бізнес-асоціації: у зустрічі взяли участь Європейська Бізнес Асоціація (ЄБА), — Американська Торгівельна Палата (ACC) та Спілка Українских Предприємців (СУП).

Як повідомляв раніше Знай.ua, за Володимира Зеленського на виборах президента України готові проголосувати 34% українців, які визначилися зі своїм вибором. Такі дані опитування, яке провела у березні Всеукраїнська громадська організація "Передові правові ініціативи".

Також Знай.ua писав про те, що кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах обговорюють у всьому світі - слуга народу зміг пробудити до себе інтерес з боку громадськості від відомих політиків та журналістів до звичайних громадян.