Кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся із "акулами" європейського та вітчизяного бізнесу, аби обговорити проблеми та перспективу розвитку підприємництва в Україні.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляє Зе!Команда та публікує відповідне відео на офіційній сторінці у Facebook.

Зеленський запросив для розмови імениті бізнес-асоціації: у зустрічі взяли участь Європейська Бізнес Асоціація (ЄБА), — Американська Торгівельна Палата (ACC) та Спілка Українских Предприємців (СУП).

Варто відзначити, що у бізнес-стихії Володимир Зеленський відчуває себе, як риба у воді, оскільки він є не лише актором, а й займався продюсуванням, тому як ніхто знає "підводні" камені українського медіа-просування.

"У перспективі я хочу добитися того, щоб влада мінімально впливала на бізнес. Влада - це сервіс для народу, і аж ніяк не навпаки", - заявив Зеленський.

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

"Наразі в Україні існує велика кількість підприємств, які знаходяться за крок від банкрутства. Це зроблено навмисно для того, аби їх потім за копійки поглинули олігархи.Ми - за те, щоб в Україні був сприятливий інвестиційний клімат, а держава гарантувала захист кожному підприємцю - від малого до середнього і великого бізнесу", - резюмував Зеленський.

Нагадаємо, шоумена, коміка та кандидата у президенти України Володимира Зеленського судитимуть за порушення авторських прав. Порушення виявили у серіалі "Слуга народу 2. Від любові до імпічменту".

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Печерський районний суд вже Києва прийняв до провадження відповідну справу.

Судове засідання щодо порушення авторських прав у телесеріалі "Слуга Народу 2. Від любові до імпічменту" відбудеться найближчим часом, а саме 8 квітня 2019 року. Його розгляд відклали у зв’язку з відпусткою судді.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський, незважаючи на те, що незабаром візьме участь у президентських виборах нашої країни, не перестає радувати фанатів студії Квартал 95 яскравими номерами.

Також Знай.ua писав про те, що Олег Соскін, директор Інституту трансформації, прокоментував скандал із прослуховуванням офісу кандидата у президента Володимира Зеленського.