У вівторок, 19 березня, стало відомо про те, що кандидат у президенти України, комік Володимир Зеленський озвучив імена тих, кого хотів би бачити у своїй команді як глава держави.

Відповідна заява пролунала під час зустрічі з провідними бізнес-асоціаціями в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

"Людей, яких ви тут бачите (на зустрічі. - Ред.), я бачу у своїй команді. Сподіваюся, що і вони бачать себе", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

На фото, які розміщені на сторінці Зе!Команди у Facebook, у бесіді також брали участь екс-глава Міністерства фінансів України Олександр Данилюк, колишній міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус, народний депутат Сергій Лещенко та співвласник "Нової Пошти" В'ячеслав Клімов.

Також Зеленський визнав, що команда - "дуже складне питання", і з деякими потенційними кандидатами на ключові державні посади не вдалося досягти домовленості.

Нагадаємо, за Володимира Зеленського на виборах президента України готові проголосувати 34% українців, які визначилися зі своїм вибором.

вибори в Україні
вибори в Україні

Такі дані опитування, яке провела у березні Всеукраїнська громадська організація "Передові правові ініціативи". Актор є лідером симпатій майже в усіх областях України, де проводилося дослідження.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах обговорюють у всьому світі - слуга народу зміг пробудити до себе інтерес з боку громадськості від відомих політиків та журналістів до звичайних громадян.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про високі рейтинги Володимира Зеленського пишуть журналісти The New York Times.

"Нічого нового? Так, але підсумуємо — ці меседжі надає The New York Times, отже, чинна влада має хвилюватись за свої "непідступні" рейтинги. Зробимо її разом!", - резюмує Зе!Команда.

Також Знай.ua писав про те, що Олег Соскін, директор Інституту трансформації, прокоментував скандал із прослуховуванням офісу кандидата у президента Володимира Зеленського.