Політичний аналітик та екс-нардеп Олександр Доній розповів чому наступний термін президента Петра Порошенка стане для України періодом занепаду.

Про це повідомляє "Хвиля".

За словами Донія у разі перемоги чинного президента на прийдешніх виборах Україна продовжить занепадати у тому чи іншому вимірі. Експерт відзначає, що рівень життя продовжить стрімке падіння.

Більше того за його словами чинна влада у разі перемоги продовжить шалений розграбунок країни. За словами Донія вищі чиновники дещо притаїлись лише через надмірну увагу суспільства напередодні виборів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Україна ще більше буде віддалятися за рівнем життя, цінностей і демократії від інших європейських країн. А це - небезпечно. Сутність цієї влади - це злодійство. Для цього ці люди і прагнули до влади, і хочуть залишатися біля керма. Тому стримування може бути тільки в передвиборний період, коли до цього прикута увага громадськості. Як тільки увагу громадськості зникне або зменшиться, злодійство почнеться з новою силою", - сказав Доній.

Крім того він висловив переконання, що нинішній глава держави здатний вдатися до фальсифікацій під час виборів, щоб отримати другий президентський термін. Адже його найбільший страх саме втрати влади.

"Відчуття фізичної небезпеки, про який говорив Янукович, очевидно, було одним з факторів, чому він застосував зброю проти власного народу. Тому у нас дуже великі ризики, пов'язані саме зі страхами Порошенко", - підкреслив Доній.

Раніше ми повідомляли, що народний депутат Костянтин Бідовий розповів про надважку зміну влади в Україні, якщо вона відбудеться.

Зокрема, депутат вислови впевненість, що прийдешні президентські вибори в Україні стануть дуже важким випробуванням. За словами політика чинна влада не хоче віддавати свої повноваження через кримінальне переслідування, яке чекає на них. Костянтин Бідовий впевнений в тому, що в країні під час виборів "почнеться бійня".

Нагадаємо, відомий журналіст розповів, хто понесе покарання за розкрадання в Укроборонпромі.

Як повідомляв "Знай.ua", Бондаренко пояснив унікальність нинішніх виборів.

Також "Знай.ua" писав, що Янукович повертається до України.

Дні Порошенко полічені: Гайдай назвав причини заміни Свинарчука на Кривоноса