Соратник лідерки партії "Батьківщина" та кандидата у президенти Юлії Тимошенко Сергій Соболєв розповів про імовірні "фінансові махінації" між чинним главою держави Петром Порошенком та Росією.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на заяву політика.

Соболєв переконаний, що оприлюднений РНБО список російських компаній, проти яких Україна застосувала санкції, є ширмою для прикриття злочинних махінацій президента Петра Порошенка.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Це спроба фіговим листком прикрити всі махінації з РФ, які здійснює Порошенко під час перебування на посаді. Думаю, що ці списки йому не допоможуть. Чому свого часу, після зустрічі з Путіним, свою заяву про підтримку Порошенка зробив Лукашенко? Чому опосередковано такі заяви лунають від Путіна? Чому з'явилася заява Януковича, якого в Україні всі терпіти не можуть про те, щоб не голосували за Порошенка? Тому що Росія давно визначилася, що їхній кандидат - це Порошенко", - підкреслив він.

Соболєв вважає, санкційний список з'явився перед виборами не випадково.

Нагадаємо, соратник Юлії Тимошенко та лідер фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв розкрив схеми підкупу виборців з боку провладної партії БПП через державний "Приватбанк".

Про це він заявив на погоджувальній раді у понеділок, 18 березня, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Нами виявлена схема підкупу виборців просто у відділеннях "Приватбанк". Не через виплату так званих монетизованих субсидій або так званої індексації пенсій. Як нам стало відомо, через фіктивні фірми - прокладки, через відділення державного "Приватбанк" завозяться сотні мільйонів гривень в областях. Далі ці кошти отримують кримінальні авторитети, пов'язані з БПП, для видачі цих грошей громадянам по заповнених анкетах", - заявив він після ради.

Як повідомляв раніше Знай.ua, глава держави-окупанта Володимир Путін активізував мільярдні ресурси з метою впливу на президентські вибори в Україні, перший тур яких відбудеться вже 31 березня.

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо про масштабну кібератаку з боку Росії з метою впливу на президентські вибори в Україні.