На підсумковій прес-конференції президент Росії Володимир Путін вчергове назвав події 25 листопада провокацією. Він переконаний, що рейтинг президента України Петра Порошенка зріс відразу після інциденту в Керченській протоці.

"Навіщо потрібно нашим українським партнерам ось такий розвиток подій? Зрозуміло, там вибори – їм потрібно загострювати ситуацію), щоб підняти рейтинг одного з претендентів на посаду президента, я маю на увазі діючого президента", – сказав він.

"Але це погано, це, в кінцевому підсумку, на шкоду інтересам свого народу і держави Хоча можна без всяких провокацій рухатися спокійно, як і було досі", – підкреслив Путін.

Він сам перепитав: "провокація вдалася чи не вдалася?".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"З точки зору рейтингу – може бути, тому що рейтинг у Петра Олексійовича ніби підріс трохи: він з п'ятої позиції перемістився на другу-третю – там коливання відбуваються в районі 12%", – наголосив російський президент

"Юлія Володимирівна – так, вона Володимирівна, по-моєму? – у неї більше 20% з гаком вже. А всі інші – Зелінський, по-моєму (Зеленський – ред.), Бойко, Порошенко – у них в районі 12%", – продовжив він.

"Це він (мається на увазі Порошенко – ред.) своє завдання виконав – за рахунок інтересів країни, я вважаю. Але це поганий спосіб підняття рейтингу", – підкреслив Путін.

Нагадаємо, скандальна Настя Рибка зібралася в політику і згадала поради ФСБ.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський із "Слугою народу" з легкістю обійшов усіх кандидатів: уже не смішно. Соціологи назвали лідерів серед кандидатів у президенти та політичних партій.
Також Знай. ua писав, ЗМІ знайшли людей Порошенка, які роками "роздягали" Україну: якби не вони, ми б перемогли Путіна. Необхідну для фронту техніку перетворили на "золоту жилу" чиновників. За інформацією розслідування "Bihus.info", причетним до цього міг бути син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігор.