Соціологи оприлюднили результи останнього опитування, яке стосується президентських та парламентських виборів в Україні.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це повідомляє Київський міжнародний інститут соціології.

Якби вибори до парламенту України відбувалися в середині лютого, то до Верховної Ради потрапило б 6 партій, лідирує "Слуга народу", а на межі - "Громадянська позиція", Радикальна партія, Опоблок та "Самопоміч".

кадр з фільму "Слуга народу"
кадр з фільму "Слуга народу"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зокрема, у лідерах дослідження серед українців, які збираються взяти участь у парламентських виборах та точно визначилися з партією, "Слуга народу", яку готові підтримати 22,7% респондентів.

Варто нагадати, що лідер партії "Слуга народу" Володимир Зеленський є також продюсером, художнім керівником і лідером студії "Квартал-95". Деякий час він був генпродюсером і членом правління Інтера.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Другу позицію у рейтингу зайняла партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" - 16,9%, Блок Петра Порошенка "Солідарність" - 16,2%.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

У Раді також може опинитися новостворена партія "Опозиційна платформа – "За Життя" з 11,4%.

Окрім того, п’ятивідсотковий бар’єр можуть подолати "Громадянська позиція" кандидата у президенти Анатолія Гриценка з результатом у 6%, а також радикальна партія Олега Ляшка з 5,7%.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Також, з урахуванням похибки 1,4%, мають шанс потрапити у Верховну Раду і "Опозиційний блок" з результатом 4% і партія "Об’єднання "Самопоміч" з 3,7%.

Разом з тим, у Раду не проходять партії "Блок Святослава Вакарчука" з 2,3%, Всеукраїнське об’єднання "Свобода" - 1,7%, "Наші" - 1,5%, "Народний фронт" - 1,4%,"Основа" - 0,9%, "Відродження" - 0,8%, "УКРОП" - 0,7%

Верховна Рада
Верховна Рада

Нагадаємо, команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського запустила офіційний сайт.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляють у соцмережах на офіційних сторінках команди "смішного кандидата".

"Найкрутіше те, що тепер ви маєте легкий доступ до будь-якої інформації, яка вас цікавить: від адрес Зе!офісів, брендування, офіційних хештегів до блогу та всіх важливих посилань. Усі найактуальніші новини згруповані і доступні 24/7", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів, що для нього означає капіталізація України.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський записав відеозвернення, де попросив виборців обрати очільників держаних посад.