Скандально відома кримська прокурорша Наталія Поклонська, яка не так давно відзначила свій 39-й день народження, має великі шанси на політичну кар'єру. Таку думку висловив астролог Влад Росс в своєму інтерв'ю Главреду.

Він зазначив: "Судячи по гороскопу, у цієї панянки нервово-холеристический темперамент. Вона – диктаторша по своїй суті. Завжди залишається при своїй думці. У гороскопі Поклонської Марс у поєднанні з Юпітером, а це говорить про те, що вона може бути блискучим політиком і зайняти найвищі посади в державі. Скажу більше – Поклонська цілком може стати навіть президентом Російської Федерації. Це – ще та "темна конячка"! Вона несподівано може проскочити і мати велике політичне майбутнє".

Влад Росс

Крім того, Росс підкреслив, що політична кар'єра і подальше життя Поклонської пройде не в Україні, а в Росії. З цього приводу він сказав: "Для неї сприятлива ця країна. Саме в ній вона зможе себе якнайповніше реалізувати. У Поклонської великі амбіції, пов'язані з Росією. У її гороскопі є вісь Водолія і Лева, де Водолій – це знак Росії, а Лев – знак влади та успіху. Судячи по гороскопу, її кармічне завдання – зломити той режим, в якому вона зараз начебто знаходиться (начебто – тому що вона нібито "підспівує" Путіну, але насправді все не зовсім так)".

Поклонська

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Астролог передбачив, що вона дуже сильно зміниться: "Це буде лютий революціонер у боротьбі за нові ідеї і нові можливості. Це буде приблизно наша Тимошенко, яка при інших президентах провертала свої нечисті справи з нафтою і газом, а потім раптово стала революціонеркою. Ось і Поклонська така ж. У неї агресивний і темпераментний характер. У її гороскопі Місяць в Овні, що є ознакою жінки-амазонки, жінки-воїна. Хоч і виглядає вона, як няша, але має досить злісний і зухвалий характер. У неї гороскоп політика, як у Юлії Тимошенко".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповів про зустріч з Поклонської, яка для цього вибрала не найкращий наряд.

Як повідомляв портал "Знай.uа": ряд членів правлячої еліти хочуть, щоб президент Володимир Путін залишався при владі максимально довго і розглядають різні способи об'єднання з Білоруссю.

Також "Знай.uа" писав, що в анексованому Криму один з виробників косметики випустив на честь Поклонської "лімітовану серію рожевої води - Поклонська".