Підпал автомобіля головного редактора і фактичного власника полтавської газети «Останній бастіон» Геннадія Сікалова є не результатом його журналістської діяльності, а наслідком бандитських розбірок. Про це глава Полтавської обласної організації Соціалістичної партії України Сергій Чередниченко написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Про це передає Антикор

«Невідомі спалили автомобіль Геннадія Сікалова. Але я далекий від думки, що це пов'язано з його так званою журналістською діяльністю. Адже він лише прикривається редакторським посвідченням, в той час, як скоює злочини», - сказав він.

За словами С.Чередніченко, інформація про кримінальне минуле Г.Сікалова і його ув’язнення в 1992 році є загальновідомою.

«Ця людина неодноразово була в розшуку, він замішаний в безлічі кримінальних справ щодо вимагання, підробки документів, рейдерства, крадіжок і махінацій з газовим конденсатом і нафтовою сировиною. У 1999 році навіть було гучне вбивство, проте через кілька років справа була закрита. Тоді при розбірках Сікалов застрелив людину, сховався в Росії, повернувся через кілька років із заявою, що це була самооборона. Чому Сікалову вдалося уникнути покарання? Це повинні розслідувати правоохоронні органи!», - підкреслив він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Політик додав, що на сьогодні Г.Сікалов позиціонує себе, як активного борця з корупцією і громадського діяча.

«Ця людина не має жодного права називатися журналістом! І не має права прикривати цією професією свою злочинну діяльність», - підсумував він.