Кандидат у президенти Анатолій Гриценко закликав свого конкурента Володимира Зеленського провести з ним дебати перед президентськими виборами.

Цю інформацію український політик написав у суботу, 23 березня на своїй сторінці в Facebook.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Гриценко заявив, що викликає Зеленського "зі своєю п'ятіркою щоб поговорити про ключові проблеми, які хвилюють людей".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я не знаю, хто переможе на цих дебатах, але люди повинні почути відповіді, а не купувати кота в мішку. Я готовий провести дебати з Володимиром Зеленським у прямому ефірі на будь-якому телеканалі з будь-якими ведучими". Анатолій Гриценко

Я публічно закликаю Володимира Зеленського вийти зі мною на прямі дебати, і не самого, а зі своєю п'ятіркою і поговорити...

Geplaatst door Анатолій Гриценко op Zaterdag 23 maart 2019

Нагадаємо, кандидат у президенти Анатолій Гриценко заговорив про збалансування підходу для вирішення пенсійних питань.

Зокрема, Гриценко розповів, що для відсутності зростання пенсійного віку необхідно вживати заходів для детінізації величезної частини економіки і сильної антикорупційної політики.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

"Має бути збалансований підхід. Треба вживати заходів детінізації, активної антикорупційної політики. З іншого боку, шукати шляхи піднесення індустрії, переробки в аграрному секторі, де є високотехнологічні робочі місця", - сказав Гриценко.

Раніше портал писав, кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий підтримати лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука, у разі його висунення на пост президента.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я і ще один музикант (Вакарчук), всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був кандидатом - ред.), я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш в собі сили, тобі не слабо - давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями", - цитують Зеленського УН.

Як повідомляв "Знай.uа", лідер "Громадянської позиції" і кандидат в президенти Анатолій Гриценко відповів на найважливіші питання, які сьогодні хвилюють українців - про виборчі перегони, повернення Криму і Донбасу і рівень життя громадян.

Також "Знай.uа" писав, що екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі розповів про особисту розмову з Петром Порошенком у 2014 році про те, як він планував "обміняти" відмову від контролю над Кримом на вступ України в Євросоюз і НАТО.