Відомий український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів, як буде розв'язувати головну проблему України — війну з Росією. Зеленський вважає, що проблему окупації Донбасу потрібно вирішувати дипломатичним способом.

Про це він розповів в інтерв'ю в Програмі "Інтерв'ю з кандидатом в президенти" на телеканалі ICTV.

"Найскладніша історія — війна внутрішня, тобто корупція і війна зовнішня — на Донбасі. Я не бачу іншого шляху, як дипломатичного вирішення питання. На кону життя людей, вони не повинні ні вмирати, ні тікати з України. Так, у нас є Мінські домовленості, які не працюють. Потрібно робити новий формат, потрібні переговори з Росією, Звичайно ж зі спостерігачами — США або ЄС. Необхідно домовитися з Росією, щоб ввести миротворців на лінію перетину, а потім далі, вглиб, в маленькі міста Донецької та Луганської області ", - розповів він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто нагадати, що актор студії Квартал 95 і друг кандидата в президенти Володимира Зеленського Євген Кошовий звернувся до українців з важливою заявою, яке стосується виборів.

Про це повідомляє Зе!Команда і публікує відповідне відеозвернення соратника слуги народу.

Кошовий закликав українців ставати спостерігачами на виборах.

"Зараз ми разом з вами - своєрідна армія, яку обдурити або обікрасти нікому не вдасться", - заявив Кошовий.

Один Зеленського розповів українцям шлях спостерігача від початку реєстрації безпосередньо до самого вибору виборчого округу.

"Голосуйте, спостерігайте, перемагайте", - зазначив Кошовий.

Крім того, він звернувся до зірок українського шоу-бізнесу.

"У цей непростий час, коли українці роблять важливий для нашої держави, ми не повинні стояти осторонь і попрацювати спостерігачами. Тому я передаю цей челендж Дзідзьо, Олександру Пікалову, Загорської Людмилі і Олі Полякової", - резюмував Євген Кошовий.

Нагадаємо, електорат Зеленського лякають свіжим фейком: молодь закликають не вірити та не боятися.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Команда Зеленського терміново звернулася до українців: важливо знати кожному.

Також Знай.uа" писав про те, що Зеленському загрожує небезпека: Кошовий зробив термінову заяву.