Спецпосланець німецького уряду з питань реформ Георг Мільдбранд пояснив українцям, чому європейські грошові потоки прямують в обхід нашої держави.

Про це урядовець розповів у коментарі для українських ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що багато великих компаній відмовляються вкладати гроші в Україну через війну на Донбасі, правову незахищеність і відсутність реальних реформ.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Водночас Мільбрадт, котрий також є представником держав Великої сімки (G7) в Україні, визнав, що середній бізнес, натомість, намагається скористатися нинішніми шансами в Україні.

"Хоч у країні помітна економічна та політична стабілізація, але важливі реформи так і не завершено", - вважає Мільбрадт.

Попри наявність деякого економічного зростання в Україні, в цьому плані ще треба "багато" надолужувати, адже нинішні темпи економічного підйому не допомагають досягти навіть показників довоєного 2013 року.

Окрім того Мільбрадт звернув увагу й на вкрай низький рівень прямих іноземних інвестицій в економіку України. Приміром, Польща або Чехія мали значно вищі порівняно з Україною показники обсягів прямих іноземних інвестицій перш ніж вступити до Європейського Союзу, нагадав експерт.

Нагадаємо, відомий юрист Михайло Шнайдер прокоментував рішення уряду про щорічне поступове підвищення пенсійного віку в Україні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, журналісти "Схеми" опублікували результати недавнього розслідування, яке стосується фінансових махінацій української корпорації "Богдан Моторс", власником якої є Олег Гладковський.

Олег Гладковський
Олег Гладковський

Відповідну інформацію було оприлюднено у Facebook.

"Це - новенькі тролейбуси виробництва корпорації "Богдан Моторс". Вже курсують Києвом. Таких місто закупило 60 штук. У тролейбусів - російські двигуни, вироблені у Пскові", - йдеться у публікації.

Також Знай.ua писав про те, що поліція повідомила про чотири найрозповсюдженіші схеми підкупу виборців.