Залишилося буквально кілька днів до президентських виборів. Однак, українців, які ще не змогли визначитися з кандидатами, ще дуже багато. І це не просто так, адже кандидатів на головний політичний пост країни цілих - 39. Варто зазначити, що це рекордна кількість за всю українську історію.

При цьому, є і велика кількість громадян, які не збираються голосувати. Думками про таких українців поділилася знаменита українська акторка Ірма Вітовська. Про це пише РБК-Україна.

Ірма Вітовська
Ірма Вітовська

"Треба голосувати вдумливо. Треба чітко визначатися відповідно до конституційних повноважень. Я б радила не плутатися і не голосувати емоціями, а спокійно подумати, зважити всі "за" і "проти" і тільки потім проголосувати. Потрібно проаналізувати, що було зроблено за п'ять років. Треба чітко для себе розуміти стратегічно, що нас чекає завтра. Тому чіткі посили – це ті, які є в повноваженнях сьогоднішніх виборів. Всі. Про все інше восени поговоримо", - прокоментувала акторка.

"Я відверто цього не розумію! Тому що ми все-таки живемо у соціумі, а не десь абстраговано - кожен у окремому світі. Я відверто не розумію, як люди, які не голосують, потім нарікатимуть на те, що в нас в країні відбувається правильно, а що – неправильно. Кожен з нас відповідатиме за свій вибір сам. На мою особисту думку, люди, які не голосують взагалі, не мають права критикувати будь-яку владу – погану чи хорошу. Будь-яку! Людина, яка не голосує, не має відкривати рота. Все!" - підкреслила вона.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Варто нагадати, що хвиля вражаючих поштових передвиборних повідомлень триває. Як виявилося, одночасно з масовою реєстрацією сотень виборців на одній адресі по країні поширюється інший "поштовий вірус".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лідер "Громадянської позиції" і кандидат в президенти Анатолій Гриценко, який вже втретє балотується на цю посаду, оцінив шанси своїх опонентів і діяльність Петра Порошенка в ролі головнокомандувача ЗСУ.

Нагадаємо, застереження від відьми в день виборів: Не вплутуватися в авантюри, ніяких угод з совістю!

Як повідомляв Знай.uа на вихід у другий тур претендують Зеленський, Порошенко і Бойко.

Знай.uа писав, Вакарчук отримав гучного "ляща" від українців: все через Зеленського, жарти скінчилися.