Голова Державного резерву України Вадим Мосійчук опублікував в соціальній мережі Facebook допис, в якому він демонструє, як радо його зустріли на Батьківщині після відпустки.

Ось так сьогодні після відпустки мене зустріла прямо в аеропорту наша доблесна прокуратура. м.Київ. Спочатку...

Geplaatst door Vadym Mosiychuk op Zaterdag 30 maart 2019

" Ось так сьогодні після відпустки мене зустріла прямо в аеропорту наша доблесна прокуратура. м.Київ. Спочатку безпідставно (начебто просто перевірка) затримала держприкордонслужба, обшукавши не тільки мої речі, а й всієї сім'ї, перевірили всі документи. Потім на "сцені" з'явився представник прокуратури разом з представником ДФС!!!! та двома понятими, які виявились безробітними громадянами. Порушивши усі можливі норми, вручили обвинувальний акт у справі переміщення зерна з харківської бази 85 на підприємство Златодар. " - повідомляє Мосейчук.

Вадим Мосійчук

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За його словами, акт вручили без виклику в прокуратуру, що, на його думку, порушує всі діючі норми.

"... Сьогоднішнє вручення обвинувального акту ніяк, окрім цирк-шоу, назвати не можу. Такий номер є черговим доказом того, що справа заангажована, а ставлення прокурора Галюк до справи та особисто до мене упереджене. Ну що ж, не зупиняюсь, продовжуємо боротись..."

Нижче, Вадим також опублікував фото виклику в прокуратуру, яке співробітники приклеїли йому прямо на вхідні двері.

Доїхав додому ..А от як вручають виклики в прокуратуру! Повний п****ц! - Мосейчук

В коментарях українці висловили свою думку на цей рахунок:
"На жаль, незаконні кримінальні переслідування це норма в Україні. Вже навіть заводять кримінальні справи проти адвокатів, які захищають від незаконних переслідувань.", "Та що ж це таке! Жах! Тримайся там!", "Ви жадібний, на піар не витрачаєтесь, публічності нуль. А вона могла б вам допомогти в цій ситуації", "Вадим тримайся. Ця доблесна прокуратура під керівництвом Луцика скоро як щури з корабля побіжать"

У коментарях також відзначилася і Катерина - дружина Вадима Мосійчука: "Спасибі прокуратурі, за прекрасне завершення відпустки!"

Нагадаємо, що в штабі "БПП" у Черкасах організували масштабний підкуп виборців.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що в Україні настав день тиші перед виборами: що потрібно знати