Як тільки відомий комік і шоумен Володимир Зеленський заявив про свою участь у президентських виборах, користувачі мережі почали активно обговорювати його дружину, яка має усі шанси стати першою леді України.

Олена Зеленська народилася в Кривому Розі в 1975 році, в дівоцтві вона носила прізвище Кіяшко. Зі своїм майбутнім чоловіком вона вчилася в одній школі, в паралельних класах, проте не були між собою знайомі. Познайомилося майбутнє подружжя під час випадкової зустрічі на вулиці після того, як поступили в різні інститути, про що пише Politeka.

Олена закінчила будівельний факультет Криворізького технічного університету, отримала червоний диплом, але жодного дня не пропрацювала за отриманою спеціальністю. Зате допомагала команді гумористів Володимира з текстами для виступів.

Чота Зеленських

Олена перерахувала всі якості свого чоловіка, які підкорили її. Вона зазначила, що з ним не скучиш, що він – інтелігентний, порядний і одночасно з тим дуже дотепний чоловік. До того, як одружитися, Володимир і Олена зустрічалися 8 років, а зробити пропозицію своїй обраниці коміка наштовхнув перегляд мелодрами в кінотеатрі.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

У сім'ї Зеленських двоє дітей: дочка Олександра, яка народилася в 2008 році, і син Кирило, який народився в 2013 році.

Раніше Володимир Зеленський заявляв, що його дружина – справжній друг, він їй дуже довіряє, і саме вона має величезний вплив на прийняття ними важливих рішень: "Сім'я – це унікальна історія. Я ні на що не готовий, щоб їх втратити".

Чота Зеленських

Олена Зеленська сміється: "Активну участь у передвиборчій роботі Володимира я не приймаю. Звичайно, в рамках бесід під час сімейної вечері я можу висловлювати свою думку, про що завгодно. По-моєму, це не вважається".

Крім того, Олена стверджує, що не перебуває в партії свого чоловіка. Варто відзначити, що хрещена мама дружини коміка – Олена Кравець, артистка "Вечірнього кварталу".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що політтехнологи впевнені в тому, що для перемоги на виборах Порошенко не зупиниться ні перед чим.

Як повідомляв портал "Знай.uа": прес-секретар президента країни-агресора прокоментував позицію Зеленського щодо окупованих територій України.

Також "Знай.uа" писав, що українцям запропонували згадати, яким Володимир Зеленський був у молодості, до запаморочливого успіху в Кварталі 95 і початку політичної кар'єри.