Перший тур президентських виборів в Україні продемонстрував серйозний досягнення Володимира Зеленського.

Про це заявив народний депутат від політичної партії "Наш Край" Сергій Шахов.

"Ви знаєте, я б хотів подякувати українцям за те, що вони прийшли на вибори. Це величезна кількість людей, які зробили свій вибір. Зеленський зумів підняти молодь. Вона прийшла, чого не було 27 років. Тим не менш, ми бачимо, що явка велика. Інтрига є. Ми чули на прес-конференції Петра Порошенка, який говорив, що він жодного разу не програвав. Також ми бачили позицію Зеленського. Буде цікаво. 21 день пролетить як секунда", - зазначив він.

У той же час Шахов уточнив, що остаточно говорити про вибори поки рано, оскільки "в українській політиці можливо все".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомлялося раніше, народний депутат України, член партії «Наш край» Сергій Шахов прокоментував гучний оборонний скандал у країні. Свою позицію з цього питання Шахов висловив в ефірі на медиаплатформе «НАШ».

За словами Шахова, в ситуації, що склалася, фігурант справи Гладковський повинен бути під арештом, щоб він не міг покинути країну.

"Якщо він (генпрокурор Юрій Луценко, — ред.) справжній патріот, він сьогодні повинен захистити і себе, і країну від цього брудного скандалу", - зазначив нардеп.

Він додав, що оборонний сектор сьогодні грабують на мільярди доларів, при цьому покараних немає.

"Ні для кого не секрет, що на армії грабуються мільярди доларів. Коли вибухали склади, хоч одного покарали? Не покарали. Коли сьогодні йде шалена контрабанда, на переході Станично-Луганського регіону, коли їм треба — вони пропускають, коли треба — затримують… Ніхто не покараний. За п'ять років дійсно нікого не притягли до відповідальності. Навіть з-під варти випустили тих, хто розстрілював Майдан" заявив Шахов.

Нагадаємо, Шахов повіз чиновників на страшну екскурсію. Депутат розповів про "епідемії на епідемії".

Як повідомляв Знай. ua, Шахов сказав, на що перетворилась Верховна Рада. Шахов вимагає від парламентаріїв звернути увагу на беззаконня в Сєвєродонецьку.

Знай. ua писав, що Шахов звернувся до уряду Гройсмана.