Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський виграв перший тур виборів президента України з шаленим відривом від опонента Петра Порошенка. Зараз все частіше обговорюють дружину шоумена Олену Зеленську, яка може стати першою леді країни.

Олені Зеленській - 41 рік, вона, як і Володимир, народилася в Кривому Розі. Вони вчилися у паралельних клас однієї школи, але познайомилися лише в університеті. Зустріч відбулася, вчилися в різних інститутах.

Олена розповідала, що артист привернув її увагу порядністю і дотепністю. "З ним ніколи не бувало нудно", - говорила вона. Пара зустрічалася 8 років і Володимир не поспішав освідчуватися їй. Однак одного разу вони пішли в кіно, після перегляду мелодрами Зеленський зважився й запропонував коханій руку та серце. Весілля вони зіграли у 2003 році.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За фахом Олена — будівельник, вона закінчила Криворізький технічний університет з червоним дипломом. Однак, за отриманою спеціальністю жінка не працювала жодного дня. Вона допомагала і допомагає чоловікові з текстами для номерів "95 Кварталу".

Сам Зеленський говорить, що дружина для нього — справжній друг і має колосальний вплив на прийняття ним рішень. Зараз же Олена і Володимир разом виховують двох дітей - 14-річну Олександру та 5-річного Кирила.

"Я люблю її так само, як самого себе. А коли твоя улюблена жінка дарує тобі дітей, ти розумієш, що, блін, дітей любиш навіть більше, ніж себе, це катастрофа! Сім'я — це унікальна історія. Я ні на що не готовий, щоб їх втратити ", - сказав артист.

Олена Зеленська рідко з'являється на публіці, вона воліє залишатися за кадром. Довгий час вона взагалі не коментувала похід чоловіка в президенти України. Однак, перед виборами Олена все ж зізналася, що була проти такого рішення чоловіка, і деякий час навіть не знала про це.

"Я була відверто й агресивно проти початку цього проекту. Тому що це дуже важкий проект, навіть не проект, а інший напрямок в житті. Але мене, напевно, намагалися берегти. І самі ранні плани, коли все це обговорювалося з колегами, близькими соратниками — не можу сказати, що від мене це приховували, але оберігали від зайвої інформації, щоб я завчасно не нервувала ", - сказала Олена.

Вона додала, що чоловік — дуже цілеспрямована людина, тому безглуздо протистояти рішенню, яке він прийняв. Олена змирилася з рішенням Зеленського, коли зрозуміла, що це його вибір.

"Я поки взяла тайм-аут, щоб не думати про те, буду я першої леді чи ні. Прийде час і ми зможемо все вирішити. Я боюся загадувати щось наперед", - зазначила Зеленська.

Нагадаємо, що "Зеленський буде головнокомандувачем!": Геращенко розповів, що станеться з незгодними.

Як повідомляв "Знай.ua", ЦВК оприлюднила дані про явку виборців:стало відомо, які області забезпечили перемогу Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що чинний президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати.