Український телеведучий, політичний діяч та засновник лабораторії Evrolab Андрій Пальчевський розповів, чому результати аналізів президента Петра Порошенка і сама їх здача - "профанація". Про це він розповів в інтерв'ю Politeka.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Спікер штату Порошенка, - Олег Медведєв заявив, що у них готові результати аналізів - що сеча, і волосся, і нігті Порошенка були надані. Знаєте, це непристойність для всіх нас - кандидат в президенти, який пісяє в баночку перед народом. Ви розумієте, публічна здача аналізів передбачає публічне отримання аналізів, для того, щоб це зробити існують спеціальні протоколи. Ось цей протокол передбачає наявність другої людини або запису, якщо мова йде про заборонені субстанції. Тобто біля унітазу, пісуара, приймача має перебувати камера або інша людина. Я вважаю, це нижче гідності - пропонувати подібного роду дослідження комсь", - розповів Пальчевський.

Пальчевський також розповів, що аналіз нігтів і волосся по часу займає місяць.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Ось дурість - вона нескінченна. Ось вони взяли у Порошенка нігті і волосся, а скільки робиться аналіз за часом? Місяць. Маспектрометрія займає цілий місяць, так. Грубо кажучи, до цього часу буде інший президент. Тому, те, що відбувалося на НСК "Олімпійський" - це абсолютна профанація. Це все потрібно було запротоколювати у відео-форматі", - заявив він.

Нагадаємо, п'ятницю вранці, 5 квітня, кандидат в президенти Володимир Зеленський здав аналізи на наркотики і алкоголь.

Варто нагадати, що цей жест став виконанням однієї з умов майбутніх дебатів перед другим туром виборів.

"Хочу, щоб українці щоранку прокидалися з кавою і спортом, а аналізів в їхньому житті було якомога менше", - пожартував слуга народу.

Результати аналізів стануть відомі через три дні.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв раніше Знай.uа за словами Володимира Зеленського, Крим – це Україна, а відповідаючи на питання "Що почалося на сході України навесні 2014 року і триває досі?" він сказав, що "у нас віджали нашу територію, але це тимчасово".

Знай.uа писав про те, що 21 квітня комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський отримає відповідь на питання, чи стане він президентом України.