Кандидат у президенти Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський". Так він заявив, що "арбітром", незалежним суддею дебатів повинна бути кандидатка, посіла третє місце в першому турі президентських виборів Юлія Тимошенко. Так, відеозвернення до Тимошенко з'явилося на каналі "Зе!Команди".

"Пане президенте, я приймаю ваші незграбні вибачення. Ці дебати - шанс об'єднати Україну і прославити її на весь світ як вільну демократичну країну. Для уникнення підкупу, провокацій, адміністративного тиску ми пропонуємо призначити окремого незалежного арбітра і ведучого для проведення дебатів Юлія Тимошенко, ви зайняли третє місце в першому турі не підтримали жодного з кандидатів, чи зможете ви стати гарантом чесних прав і рівних можливостей на дебатах. Чекаємо на відповідь протягом 24 годин. Подумай...те", - заявив кандидат.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко згоден провести загальнонаціональні дебати напередодні другого туру президентських виборів зі своїм опонентом, шоуменом Володимиром Зеленським. Дебати можуть відбутися на НСК "Олімпійський" в Києві.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Порошенко нагадав, що правила проведення дебатів прописані в законі про вибори президента. Він пояснив, що вони можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам для десятків мільйонів людей.

"Але стадіон - так стадіон. Я чекаю на вас, Володимир Олександрович", - заявив Порошенко.

Також Глава держави звернувся до свого опонента і нагадав, що дебати – серйозна дискусія, а президентські вибори визначають долю країни і нації на роки й десятиріччя вперед.

Дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка повинні відбутися перед другим туром президентських виборів 2019. Як очікується, повторне голосування відбудеться 21 квітня.

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата в першому турі виборів президента України.

Як повідомляв "Знай.uа" ізвестный політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.

Також Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до діючого глави держави Петра Порошенка, які він повинен виконати до закінчення терміну своїх президентських повноважень.