Відомий політолог Юрій Романенко розповів, як кандидат в президенти Володимир Зеленський "вибив з колії" Петра Порошенка. Відео він виклав на своєму YouTube-каналі.

"Своїм запрошенням на дебати Зеленський його (Порошенко - ред.) просто декласував. Він убив його порядок. Ніхто вже не говорить про Армію, Мову, Віру - всім тим, з чим Порошенко йшов з цими слізками фальшивими на обличчі і прокачує мозок українців - і, як виявилося, прокачав, на 16% - з фальсифікаціями, з мухляжом, але все ж вибив 16 %. Ось це все, на що вистачило "смутного державника", - розповів він.

Нагадаємо, дебати Володимира Зеленського та Петра Порошенка мають відбутися перед другим туром президентських виборів 2019. Як очікується, повторне голосування відбудеться 21 квітня.

Кандидат у президенти і шоумен Володимир Зеленський закликав свого конкурента на виборах президента в Україні 2019 та чинного главу української держави Петра Порошенка на дебати на київський стадіон НСК Олімпійський.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Пізніше на звернення Зеленського щодо дебатів відреагував і сам Порошенко. Український лідер також записав відеозвернення, в якому звернув увагу на те, що правила дебатів прописані в законі про вибори президента України. Порошенко натякнув, що Зеленський не читав документ.

"Правила дебатів прописані в законі про вибори президента, почитайте будь ласка. Вони можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією по всім телеканалам для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила", - заявив глава держави.

Варто нагадати, що експертам вдалося "намалювати" портрет електорату, який голосував за того чи іншого кандидата в першому турі виборів президента України.

Як повідомляв "Знай.uа" відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів.

Також Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги чинного глави держави Петра Порошенка, які він повинен виконати до закінчення терміну своїх президентських повноважень.