Генеральний прокурор України Юрій Луценко пропонує інший майданчик для проведення дебатів напередодні другого туру президентських виборів – в бібліотеці. Про це він написав допис на своїй сторінці в Facebook.

"Я за дебати в бібліотеці. З попереднім складанням річних декларацій прочитаних книг", – зазначив він у дописі.

Я за дебати в бібліотеці. Із попередньою здачею річних декларацій прочитаних книжок.

Geplaatst door Юрій Луценко op Zaterdag 6 april 2019

Він не розповів, у якій бібліотеці краще було б провести дебати. Ініціативу глави ГПУ підтримала його секретар Лариса Сарган. Однак користувачам у соцмережі достатньо було цих декількох слів. Українці вибухнули емоційними коментарями:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Можна бути начитаним циніком, який приймає несправедливі рішення. А можна бути просто освідченою людиною , яка приймає справедливі рішення !!! Все залежить від цінностей!!! У діючого цінності тільки "бабло"!!!, "Можу дискутувати з фактами", "З демонстрацією дипломів", "Переможе Любка)", "Оце нарешті державницька позиція".

Користувачі хоч і розділяються у думках, і кожен має власну, як один усі переконані, що у даній ситуації Юрій Луценко не вирішує абсолютно нічого. І від його пропозицій нікому краще не стане. Пострясав повітря, тільки й усього.

Нагадаємо, новий скандал довів українців до сказу: буде Порошенко, третій майдан і вже повний розвал України. Як повідомляв Знай.uа, "Порошенко владу віддавати не збирається": журналіст розповів про можливі сценарії, виборів може не бути. Небайдужі у соцмережі активно вязлись коментувати новину про це. Така ситуація викликала неабиякий резонанс і сотні гнівних коментарів.

Також "Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висунула вимоги до діючого глави держави Петра Порошенка.