Головну пропагандистку президента РФ Володимира Путіна підняли на сміх через прагнення "підзаробити" на виборах в Україні. Підтверджуючу світлину Ольга Скабеева оприлюднила на своїй сторінці у соцмережі.

"Шановні кандидати в президенти України, Петро Олексійович і Володимир Олександрович, - безпрецендентно заявляю, що я, Ольга Скабеева, готова провести ваш передвиборчий спаринг. Об'єктивність і неупередженість я гарантую. Обіцяю до 19 квітня пройти експрес-курс з вивчення української мови. До зустрічі в "Олімпійському". Стадіон, так стадіон! Думай…ті! "Хто, якщо не я", - зазначила вона.

Цікаво, що "ініціатива" пропагандистки стала причиною гострих коментарів з боку користувачів.

"Це вона даремно. По-перше, вона досі слабо собі уявляє, якою мірою її тут ненавидять. Її на тому стадіоні заплюють так, що вона втопиться. По-друге, у Росії дійсно складно це уявити, але у нас кардинально відрізняється вже і політика, і журналістика. Те, що влаштують на дебатах, і близько не буде нагадувати ті "теплі ванни" домовлених, підготовлених ефірів Скабеевой з звичними і сплаченими учасниками. Тут її порвуть, як мавпа газету", - зазначив політтехнолог Олексій Голобуцький.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Користувачі активно коментують дії топ-пропагандистки:

"Вона зійшла з розуму", "Розкажіть краще, як в Росії живуть без каналізації", "По-моєму, ви зовсім з глузду з'їхали", - пишуть вони.

Нагадаємо, "Соколову вкусила Скабеєва": українці поставили "діагноз" журналістці Порошенка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський записав нове відео з приводу майбутніх дебатів на НСК "Олімпійський".

Також Знай.ua писав про те, що 21 квітня комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський отримає відповідь на питання, чи стане він президентом України.