Соціолог та директор Фонду "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна в своєму інтерв'ю Обозревателю заявила, що до питання виборів президента слід ставитися серйозно.

Вона зазначила: "Керівник країни – це той, хто краще буде керувати країною. Виборці можуть вибирати. Ось кандидати під час дебатів дають відповіді на деякі питання про стратегію розвитку країни, яка їм вважається більш прийнятною. І більшість людей голосує саме за цього кандидата. В цьому суть виборів. А насправді у нас виборча кампанія перетворюється в "дурдом-шоу": аналізи, стадіони, хто кого більш влучно обізве. Це трохи, знаєте, лякає".

Ірина Бекешкіна

Українців, які віддали свої голоси за Володимира Зеленського, не слід вважати любителями розважального жанру, вважає Бекешкіна. Вона виділила три категорії виборців, які підтримують коміка: "Інтуїтивно я б виділила три групи українців. Перша, – це ті люди, які ще в минулому році визначилися, ще коли з'явився Зеленський, ось так, "по приколу". Скажімо, "хоча б Зеленський, лише б не ви". Потім виділилася друга група громадян, тих, хто хоче радикальних змін у суспільстві. Це вже більш серйозно і, до речі, тут не тільки молодь. І третя категорія – це ті, хто бачить, що він може робити якісь зміни в країні. Думаю, принаймні, ось цій групі треба знати, що Зеленський хоче зробити".

Ірина Бекешкіна

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що оприлюднені попередні результати аналізів діючого гаранта. Лікар-нарколог Київської міської наркологічної лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий заявив, що будь-яких психоактивних речовин у крові Петра Порошенка не виявлено.

Як повідомляв портал "Знай.uа": генеральний прокурор України Юрій Луценко пропонує інше місце для проведення дебатів напередодні другого туру президентських виборів: "Я за дебати в бібліотеці. З попереднім складанням річних декларацій прочитаних книг".

Також "Знай.uа" писав, що на думку відомого українського аналітика Юрія Романенка, Святослав Вакарчук - сумний клоун виборчої кампанії 2019 року. Імовірно, відомий виконавець дуже хотів спробувати себе в ролі президента, однак йому не вистачило на це сміливості.