За два тижні до другого туру виборів президента України з'явилася сенсаційна інформація. У Штабі чинного президента стався витік інформації – Порошенко вирішив не розраховуватися з працівниками своїх штабів, агітаторами та “сіткою”.

Як заявив інсайдер, Порошенко в нестямі від злості через провал першого туру виборів. Тому дав команду не платити нікому. Про це пише видання "Стіна".

Як стало відомо, без грошей залишаться не лише рядові працівники, але й фахівці, які курирували роботу штабів різних рівнів – від обласних до районних.

“Не заплатять за квітень. Нікому. Ні технологам, ні медійникам, ні агітаторам, ні їх бригадирам. Не буде грошей і на сітку для забезпечення “правильного” голосування в день “Ч”. Вже зараз не платять спостерігачам і членам комісій, хоча з ними за правилами, повинні були розрахуватися відразу після підрахунку бюлетенів”, – заявив інсайдер.

Исайд, отриманий з центрального штабу Порошенка, запевняє, що у Києві, незадоволені результатами першого туру виборів, і мають намір таким чином покарати "недбайливих" підлеглих.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Така політика загрожує главі держави великими проблемами у другому турі президентських виборів: цілий ряд людей, які працювали на Порошенка у першому турі, не мають наміру далі співпрацювати.

Така інформація приходить з усіх регіонів України.